Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Całkiem jak moja była...
Takie rzeczy odwalała na pytongu, że aż nie mogłem uwierzyć...

Halman napisał/a:
tak, wiem...
Nie no... halman... my wszyscy wiemy, że ty wszystko wiesz

Ja to mówię tym, co się nie zbliżyli do twojego blasku Gwiazdy nawet na odległość parseka, o Wielki!!!

CoJaTamK🤬aWiem napisał/a:
Całkiem jak moja była...
Wszyscy ci zazdrościmy o wielki jebako. Bo tylko tyś jeden na świecie r🤬ał się z fajną, poj🤬ą panną.
CoJaTamK🤬aWiem napisał/a:
Całkiem jak moja była...
Potwierdzam
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie