📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tyle policji... Nie wystarczyłby weterynarz?
Ja tam lubię najbardziej jak oni nie liczą pestek na nich xD
Nie robi mi różnicy, czy taki czy taki to i tak chuj wnosi.
Ja pierdole, a nie możesz sobie skopiować i przekleić do tłumacza, tylko innych prosisz, żeby to za Ciebie zrobili?
słabe.. mocniejsze to na rolkach fejsbukowych można zobaczyć
FazEE napisał/a:
Co gliniarz rzucił pod koła samochodu z tyłu?
podbijam bo też ciekawy jestem. Jest tu jaki ekspert?
turor napisał/a:
Można ten opis dać po chińsku ?
康涅狄格州纽黑文 — 2024 年 9 月 19 日,纽黑文警察局暴力犯罪特别工作组获悉,36 岁的杰布雷尔·康利 (Jebrell Conley) 因联邦《霍布斯法案》抢劫案和相关枪支指控而持有未执行的逮捕令。下午 5:00 左右,工作组收到信息称,康利在埃拉格拉索大道地区驾驶一辆带有新泽西车牌的黑色现代图森 (Hyundai Tucson)Y40-SND。工作组通过过去与康利的接触提前了解了他的情况。新泽西州图森市登记号为 Y40-SND 的现代汽车牌照读取器将车辆放置在湾区 West Haven Boston Post Road 2 号 Splash Car Wash 的物业上,顾客在那里使用真空吸尘器清洁汽车。在洗车场,特遣部队人员发现康利站在现代图森车外
警察试图使用特遣部队车辆拦截现代图森汽车。康利发现了警察并进入了现代图森。当警察前去逮捕康利时,他似乎发射了一颗子弹,打碎了现代图森的前驾驶员侧车窗
三名特遣队警官向康利开枪:康涅狄格州警官科林·里克特、纽黑文警官弗朗西斯科·桑切斯和纽黑文警官迈克尔·瓦伦特。康利中了几枪,他从现代图森车上掉到了停车场。官员们随后开始为康利提供医疗援助。他被送往耶鲁纽黑文医院,后来被宣布死亡。警察从康利从车上摔下来的地方找到了一把装有大容量弹匣的手枪。对手枪的初步检查表明,它在发射一发子弹后卡壳了
Pan_Doktur napisał/a:
Klina pod koła, żeby nie próbował cofać w ich stronę.
Czy ja dobrze widzę i ten pierwszy pies zgubił gnata?
Wystarczy obejrzeć cały film i wrzucili to z przodu i z tyłu.
FazEE napisał/a:
Co gliniarz rzucił pod koła samochodu z tyłu?
Pan_Doktur napisał/a:
Wystarczy obejrzeć cały film i wrzucili to z przodu i z tyłu.
@KapitanStuleja: wygląda lepiej niż ten po angielsku.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów