Trochę inaczej
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
And the Golden Shovel Award goes to...
Za promowanie tego wkurwiającego pseudo efektu zwężania panoramy, nie ma piwa.
Ogólnie ruchałbym
Ciekawe co kieruje ludźmi przy opracowywaniu takich sztuczek? A postrzelam sobie z łuku. Nogami. Stojąc na rękach. Na słupkach.
celowała w jakiś patefon i nie wpadli na pomysł, żeby odpalić nagrywanie i nie ma filmiku z takiej perspektywy.. ?!
bezsęsu.. 1
p.s. pewnie się już kiedyś przewinęło. nie wiem, nie szukałem. to samo na praktycznie, ale przynajmniej z większym rozmachem akcja. a panna niczego sobie dupeczka.. plus ten głosik.. słuchałbym i dałbym się postrzelić.
pozdrawiam..
bezsęsu.. 1
p.s. pewnie się już kiedyś przewinęło. nie wiem, nie szukałem. to samo na praktycznie, ale przynajmniej z większym rozmachem akcja. a panna niczego sobie dupeczka.. plus ten głosik.. słuchałbym i dałbym się postrzelić.
pozdrawiam..
Kurwa znalazłbym dla takiej gibkiej lepsze zastosowanie niż strzelanie z łuku czy sadolowa kuchnia.
jedyne co bym dał rade z całej tej sztuczki zrobić to ewentualnie ustawić tak te pachołki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów