📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 10:53
Następnym razem wstawi se pancerną szybę a nie kraty. Chyba spodziewał się bardziej ekipy z maczetami hehe...
Czy tylko ja mam wrażenie że w gówno krajach banda dzikusów jest lepiej uzbrojona jak 80% naszej mundurówki ?
Duczki1234 napisał/a:
Czy tylko ja mam wrażenie że w gówno krajach banda dzikusów jest lepiej uzbrojona jak 80% naszej mundurówki ?
U nas uzbrojenie funkcjonariuszy ogranicza się pod pretekstem tego ze przestępca lub skazany w ZK mogą sięgnąć po bron funkcjonariusza co jasno pokazuje ze w naszych służbach pracują same cipki
Z celnością bardzo kiepsko....
Stąd pomysł opróżniamy magazynki do końca.
Stąd pomysł opróżniamy magazynki do końca.
Fajne te kraty. Takie, nie za bezpieczne w krajach, gdzie spluwa jest tańsza od bochenka chleba.
Archibald_Cunningham napisał/a:
Co u nich jest takiego że nie umią sobie poradzić z tą przestępczością.
Radzą sobie na poziomie naszych lat '90-tych...
W każdym przypadku podjeżdża auto, oni się patrzą, następnie wychodzi strzelec i wtedy już jest za późno na ucieczkę. Ofiary wykazują dużą swobodę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów