Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wiadomo że prowadzi kobieta...
I jest ostro wzdenerwowana xD
Ta to umie awanturkę zrobić..
Lubię ją
co to za kurwa cwaniak pierdolony
cała kwintesencja polskiej policji, do niczego się nie nadają, pewnie po interwencji bielizna do zmiany, i trzy tygodnie u psychoterapeuty. kolejny filmik pokazujący jakimi są nieudacznikami.
A jak policja rozpierdoli jakiegoś kibola:
"Ło bozie , zabili niewinnego , sbcy jebani! Wina PiSu i ich policji ! "
To nie chodzi o to ile oni będą mieli godzin szkolenia czy jakie wyposażenie dostaną. Żyjemy w kraju gdzie policjanci nigdy nie będą w stanie zneutralizować zagrożenia dla życia, jaki stanowi ten kierowca samochodu, bo doskonale wiedzą, że w razie czego polskie prawo i opinia publiczna ich ukrzyżuje. Mają mniejsze prawo niż przestępcy w tym kraju.
Moje pytanie brzmi to po chuj ta władza skoro są chuja mogą?
Znajomy ze wsi, były milicjant jeszcze z tej milicji co napie**alała tonfą i jeździła Nyską śmierci, jak się zawziął na lokalną grupę bandytów, którzy terroryzowali okolicę na początku lat 90 to kilka dni ich śledził po lasach, śpiąc pod tą płachtą maskującą znaną z woja ale to był taki milicjant, a potem policjant, że jak wchodził do lokalnej knajpy to największe kozaki ściągały czapki przed nim i siedzieli grzecznie przy stolikach z mordami w blacie. Zwykły, szczupły facet ale jeszcze stara szkoła, wysportowany w ch*j, twardy, z charakteru typ policjanta jak Grabowski z Pitbulla. Twarz blada jak śmierć, nigdy nie chodził w mundurze, po '89 szereg kar za wyj***nie na mundur i drugie tyle nagród za ogarnianie rejonu. W czasach gdy był u nas komendantem to nie było mowy o jakieś wyszczekanej gównarzerii, każdy wiedział, że z p. Antonim nie ma żartów. To mu trzeba oddać, że normalnych ludzi, nawet jak coś przeskrobali nigdy nie męczył tylko dawał szansę ale miał wybitny wykrywacz sk***ysynów. Dzisiaj takich policjantów jest mało.
Wiesz bo robiłeś liste tych policjantów tak?
Nie no to jest genialne. W instrybutor nie strzel czlowieku i strzelaj w opony downie jebany.
Wiesz bo robiłeś liste tych policjantów tak?
Cytuję innego, emerytowanego już dochodzeniowca. Możesz otrzeć łzy jeśli poczułeś się dotknięty tym strasznym stwierdzeniem.
Jak sie musi jebaaaacccc........ Uogiennnnnnnn
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów