Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Polskie realia. Już pomijam fakt że do policji zatrudnia się takie pizdy co nawet nie wiedzą jak reagować.
@ do wszystkich twardzieli jaka to policja "miętka jest" życze wam znalezienia sie w takiej dynamicznie zmieniającej sie sytuacji i podejmowania najbardziej optymalnych decyzji w ciągu sekund... to nie ekran, klawiatura i sadistic twardzioszki w kapciach...
co ty pierdolisz, jak nie umiesz się odnaleźć w takiej dynamicznie zmieniającej się sytuacji i podjęcia najbardziej optymalnej decyzji to znaczy kurwa że nie nadajesz się do bycia policjantem, to tak jak byś chciał zostać chirurgiem ale obrzydza cię krew. co oni myśleli że bycie policjantem to stanie po krzakach z radarem? pewnie tak myśleli dlatego są pizdami a nie policjantami i nie umieją się odnaleźć bo się nie nadają do bycia policjantami.
@ do wszystkich twardzieli jaka to policja "miętka jest" życze wam znalezienia sie w takiej dynamicznie zmieniającej sie sytuacji i podejmowania najbardziej optymalnych decyzji w ciągu sekund... to nie ekran, klawiatura i sadistic twardzioszki w kapciach...
Pierdoli koleś od dynamicznie zmieniających się sytuacji w CSie..
Szacun.
Co ty pierdolisz? On rekrutował na policjanta czy na bibliotekarza? Chyba wiadomo, co cię czeka w danej profesji
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów