Dwa negry do piachu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 8:57
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:10
Dwa negry do piachu.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zaraz pojawi się Geraldinio i zacznie pierdolić o fejkach, że to biali byli, że jednemu krzyżyk z łańcuszka spadł, że to nie było w Filadelfii tylko w Krakowie
turor napisał/a:
Zaraz pojawi się Geraldinio i zacznie pierdolić o fejkach, że to biali byli, że jednemu krzyżyk z łańcuszka spadł, że to nie było w Filadelfii tylko w Krakowie
Nie zapomnij o TwoimCzarnymWale, ten też się zesra.
Zaraz powinien wrócić ze zmywaka w kebabie u Abdula, do swojego wynajmowanego pokoiku
Smoluchy jebane , jak oni rozpoznają do kogo strzelać po zapachu kurwa ?
turor napisał/a:
To jest dziecko z jakieś komuszej, lewackiej rodziny, które ma problem zdać do kolejnej klasy, bo siedzi większość dnia w internetach
gińcie pierdolone czarnuchy
Co jak co ale ciekawie to tam nie mają,siedzisz przed blokiem gadasz z ziomkami a tu cyk nie wiesz kiedy i odchodzisz z tego swiata.... nawet było by mi ich żal. No ale sa czarni.
Ceny mieszkań w okolicy to pewnie czysta okazja
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów