📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Pies miał to wszystko w dupie
Oni się ze schodami napierdalali?
To nie schodek. Widać że dostał kulkę w plecy aż koszula podskoczyła. Pytanie czy dostał od swojego
Belianify napisał/a:
To nie schodek. Widać że dostał kulkę w plecy aż koszula podskoczyła. Pytanie czy dostał od swojego
Ten co za nim wychodził ździebko się pospieszył i mu sprzedał kulkę. Pewnie chciał kulkę podkręcić poprzez szybkie podniesienie lufy do góry jak na filmach ich produkcji, ale jak widać musi jeszcze trochę potrenować
Krew mnie zalewa jak widzę co ta kura Trudeau zrobiła z Kanadą i że tam będzie taki sam syf
takisobie2 napisał/a:
Ten co za nim wychodził ździebko się pospieszył i mu sprzedał kulkę. Pewnie chciał kulkę podkręcić poprzez szybkie podniesienie lufy do góry jak na filmach ich produkcji, ale jak widać musi jeszcze trochę potrenować
co Wy slepi jestescie? w prawym gornym rogu strzela do niego gosc ktory stoi za motocyklem i to od niego dostaje a nie od swojego w plecy
boooreq napisał/a:
co Wy slepi jestescie? w prawym gornym rogu strzela do niego gosc ktory stoi za motocyklem i to od niego dostaje a nie od swojego w plecy
to po pierwsze.
po drugie, gość zza słupa rozgonił całe to gangsterskie towarzystwo. xD
po trzecie, pieseł na 100% głuchy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów