18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 28 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:46
🔥 Karyna I Sebix - teraz popularne
🔥 Menel pedofil - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
P................n 2013-02-01, 14:49 1
@UP: Kurwa, to nie jest strona miłośników wyzwolenia Syrii. Jak napisałeś, życie nie jest bajeczką, ale ta strona służy czarnemu humorowi, a nie apelom politycznym.

Orkiestra, tusz.

Prprprprprrpprprprprprprprprprprprpr rprprp rprprprpr rprprp!

Przemyśl to czasem.
Zgłoś
snksnake 2013-02-01, 14:51
Mam sąsiada który służył w UN w Syrii. Zwykle nie mówi co i jak tam było, bo to dla niego ogromne przeżycie nawet po 12 latach, ale przejdźmy do rzeczy. Najebaliśmy się gibonami i browarami i opowiedział historię, że pewnej nocy dostali cynka że arabusy się ukrywają w wiosce. No to jeepem podjeżdżają po cichu bez świateł, rzucają granaty i z działka (RPK) ostrzelali całą wioskę tak, że ściany budynków się waliły, a krew tryskała. Zapytałem się go czy chociaż były arabusy, to ten powiedział, że dotąd nie wie.

Mówił też, że widział jak izraelczycy ze swojej bazy wysyłali satelity szpiegowskie.
Zgłoś
Dża 2013-02-01, 14:58
To są oszczędności. Zostało mu 10 naboi na tydzień walk, to szkoda tak od razu wszystko pazernie wystrzelać...
Zgłoś
Xumme 2013-02-01, 15:00
snksnake napisał/a:

Mam sąsiada który służył w UN w Syrii. Zwykle nie mówi co i jak tam było, bo to dla niego ogromne przeżycie nawet po 12 latach, ale przejdźmy do rzeczy. Najebaliśmy się gibonami i browarami i opowiedział historię, że pewnej nocy dostali cynka że arabusy się ukrywają w wiosce. No to jeepem podjeżdżają po cichu bez świateł, rzucają granaty i z działka (RPK) ostrzelali całą wioskę tak, że ściany budynków się waliły, a krew tryskała. Zapytałem się go czy chociaż były arabusy, to ten powiedział, że dotąd nie wie.

Mówił też, że widział jak izraelczycy ze swojej bazy wysyłali satelity szpiegowskie.

Najebałes sie gibonem mówisz?
Zgłoś
Jesse.Pinkman 2013-02-01, 15:04 1
Punkt_G napisał/a:

@UP: Kurwa, to nie jest strona miłośników wyzwolenia Syrii.

Wolę już wpisy miłośników Syrii, niż pierdolenie życiowych nieudaczników ,,ciapaki z Syrii się wybijają". 90% autorów takich komentarzy zesrałoby się na rzadko w gacie, gdyby na ich chatę spadła bomba i musieliby spierdalać walcząc o życie pomimo, że w żaden sposób nie byliby winni sytuacji w swoim kraju.
Zgłoś
Zimny_browar 2013-02-01, 15:11
Oczywiście Allah akbar musi być!
Zgłoś
soadfan 2013-02-01, 15:12 1
Syryjski majster kuje w ścianie.
Zgłoś
Butter 2013-02-01, 15:36
Cytat:

W momencie gdy ty sobie wpie**alasz chipsy i przeglądasz kolejne strony na sadisticu, łebki po 20 lat padają tam jak muchy, bo się urodzili w złym miejscu. Przemyśl to czasem.

Wolę już wpisy miłośników Syrii, niż pie**olenie życiowych nieudaczników ,,ciapaki z Syrii się wybijają". 90% autorów takich komentarzy zesrałoby się na rzadko w gacie, gdyby na ich chatę spadła bomba i musieliby sp***alać walcząc o życie pomimo, że w żaden sposób nie byliby winni sytuacji w swoim kraju.

Ad1 Chipsy są niezdrowe, ale na rozwałke w Syrii fajnie się patrzy.

Ad2 od tego mam PASGT, IOTV i awaryjnie IBA na szafie itp.

Co do karabinu, gostek strzela z ruskiego DSzK, a nie Browninga zdjętego z Hummera.
Zgłoś
s................k 2013-02-01, 15:49
BluntedAstronaut

Z lepszych zrodel niz komentarze na sadisticu wiem, ze Syria wcale nie byla takim zlym miejscem jeszcze kilka lat temu.

Nie wiem o co walcza i kto ich inspiruje, wymienieni przez Ciebie 20 latkowie ale jakos im ta walka nie idzie.
Zgłoś
ParabolaZła 2013-02-01, 15:59
Cytat:

Trochę sprostujmy:
RPK to ręczny karabin maszynowy, nie działko. (kaliber 7,62mm - amunicja od "Kałasza")
To co widzimy na filmiku to DSzK - radziecki wielkokalibrowy karabin maszynowy (kaliber 12,7mm).
Określenie "działko" zaczyna się w granicach kalibru 20mm.

Pozdrawiam.
Zgłoś
snksnake 2013-02-01, 16:57
@ParabolaZła,

RPK mieli na jeepie jako wsparcie piechoty, on nazwał to "działkiem" bo tak to nazywali. Jakbyś puścił serię z RPK to byś wiedział o czym mówi

P.S. Nie wspominałem, że strzelał z tego samego karabinu, tylko że był w Syrii.
Zgłoś
grzybers221 2013-02-03, 23:04
up@ zajebał gość jakimś gównem a Ty mi powiesz, że w to uwierzyłeś??
Zgłoś
Listek 2013-02-04, 14:22
Skurwiel napierdala z Korda bez podpórki o.O. Dziwne że tego muru odrzut nie rozwalił.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem