Gdyby Amerykanie byli cwani, wystawiliby w strzelectwie Jamesa Holmesa. Jednak i tak mogliby przegrać, gdyby Norwegia okazała się równie cwana.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Gdyby Amerykanie byli cwani to by wystawili Charlesa Whitmana - zabił 14 i postrzelił 34 strzelając z wieży w Texasie, jednym z jego "wyczynów" było trafienie pilota małego samolotu przelatującego obok wieży i kilka "headshotów".
I tak by ich cwani Finowie pokonali wystawiając: Simo Häyhä, który zabił 705 żołnierzy radzieckich w czasie wojny zimowej z ZSRR. Został ogłoszony najskuteczniejszym snajperem w historii wojen (tak wiem że tak samo jak Whitman już nie żyje).
jakby w PKOL zobaczyli jak najebany trafiam do sedesu to mnie też by wzięli.
www.facebook.com/hipknowshop
Gdyby Amerykanie byli cwani to by wystawili Charlesa Whitmana - zabił 14 i postrzelił 34 strzelając z wieży w Texasie, jednym z jego "wyczynów" było trafienie pilota małego samolotu przelatującego obok wieży i kilka "headshotów".
żaden wyczyn. w bf3.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów