📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Przewinąć do 55 sekundy
Ale czemu te szmatogłowe ciapate mloty nagrywają z telefonu na telefon?
Jebane zacofanie! Nawet Cygan potrafi telefon obsłużyć żeby pląsy na imprezach sponsorowanych przez mops nagrac.
I wrzucić na cyganbooka.
Jebane zacofanie! Nawet Cygan potrafi telefon obsłużyć żeby pląsy na imprezach sponsorowanych przez mops nagrac.
I wrzucić na cyganbooka.
LordSlizgacz napisał/a:
Ale czemu te szmatogłowe ciapate mloty nagrywają z telefonu na telefon?
I wrzucić na cyganbooka.
Jak twe kozy?
Zagrał w rosyjską ruletkę pistoletem
Fake. Z boku ktoś powietrzem strzelił i urwali film. Zero flaczków.
cavern69 napisał/a:
Fake. Z boku ktoś powietrzem strzelił i urwali film. Zero flaczków.
strzel sobie w łeb przed kamerą, zweryfikujemy
Ale pierdolony szanuje swoje pieniądze 1 nabój. Jeden z nielicznych który ceni pieniądze, ale emocje do samego końca zapewnił i ten jego luz musiał to nie pierwszy raz robić. Tanim kosztem pierdolnąć sobie w łeb szacun i bez zbędnego pierdolenia. Takich ludzi brakuje bez atencji no i nikt się przez niego nie spóźni do roboty a to najważniejsze.
Konkretnie podszedł do sprawy. Miał jaja i bez żadnego szantażu na emocjach.
Wygląda na hindusa, więc trudno się dziwić. Beztroski wyraz twarzy, czyli albo nie ogarnia co ma w dłoni i w ogóle co się dzieje (jak przeciętny hindus), albo po prostu ma już przed oczami wizję wyrwania się z tego syfu, w którym przyszło mu egzystować.
brawo za odwagę
marcino_zly napisał/a:
Jak twe kozy?
Maja się nadzwyczaj dobrze. Prawy dolny róg. Marcin ma na imię i jest twoja jak długo będziesz jej potrzebował aby stać się prawdziwym mężczyzną.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów