Temat naprawdę sadystyczny, a ostatnio tego tu mało..
Takich skurwieli to do rzeki
Nie mogę wkleić linku do artykułu , ale szukać w gazecie Wrocławskiej.
Mój ojciec nie żyje od 5 lat. Jak już chcesz mi cisnąć, to ciśnij na mnie a nie wjeżdżaj mi na rodziców jebany pozerze internetowy. Widzę, że jesteś z Krakowa złamasie, jaka dzielnica? Będziesz taki kozak by mi to powiedzieć w twarz? Chętnie bym Ci szczękę poprawił za najazd na mojego tatę. Przez internet, to każdy kozak a jak przyjdzie co do czego, to okazuje się kto jest jakim pozerem. Założę się, że codziennie dostajesz od kumpli na pizdę dlatego musisz się wyżyć na Sadisticu najeżdżając na rodziców niczym gimbaza która nie ma co robić na co dzień.Anonymouz ojciec też CI tak mówi? Aaa sorki, zapomniałem, pewnie wysyła Cię na Nową Hutę po wpierdol, bo on nie ma siły nawet Ci przypierdolić
A najeżdżanie komuś na rodziców to oznaka gimbazy.
Koty to cioty i chuje a jaranie się nimi to pedalstwo.
Mój ojciec nie żyje od 5 lat. Jak już chcesz mi cisnąć, to ciśnij na mnie a nie wjeżdżaj mi na rodziców jebany pozerze internetowy. Widzę, że jesteś z Krakowa złamasie, jaka dzielnica? Będziesz taki kozak by mi to powiedzieć w twarz? Chętnie bym Ci szczękę poprawił za najazd na mojego tatę. Przez internet, to każdy kozak a jak przyjdzie co do czego, to okazuje się kto jest jakim pozerem. Założę się, że codziennie dostajesz od kumpli na pizdę dlatego musisz się wyżyć na Sadisticu najeżdżając na rodziców niczym gimbaza która nie ma co robić na co dzień.
A najeżdżanie komuś na rodziców to oznaka gimbazy.
Hmm, pomyśl przez chwile (jeżeli masz czym). Wysłałem również do Ciebie PW bym miał pewność, że przeczytasz to co napisałem. Tak trudno się domyśleć?
Skoro napisałeś to tutaj, to po chuj do mnie pw piszesz
No bo jesteś typowym pozerem który dużo szczeka w sieci a tak naprawdę jesteś pizdą co bałaby się powiedzieć mi prosto w oczy to, co napisałeś o moim ojcu. Dawno chyba nie dostałeś w pizde dlatego dowartościowywujesz się na Sadisticu.
nie umawiam się z płcią męską, bo jestem zdrowy i preferuję kobiety.
Trudno, z pozerstwa Cię nie wyleczę, ale jak Tobie kiedyś umrze któryś z rodziców na raka, patrząc jak umiera dosłownie na Twoich rękach, to może zrozumiesz. To nie jest przyjemnie uczucie kiedy ktoś w ten sposób przypomina Ci o zmarłym rodzicu. Życzę Ci z całego serca byś tego doświadczył. Może wtedy dorośniesz.
Zastanawiam się tylko na chuj mi to wszystko napisałeś, skoro tak bardzo wyjebane
I to jest komentarz na poziomie.Nie lubię kotów, ale skurwysynów nie lubię jeszcze bardziej.