18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:20
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
Z góry przepraszam za źródło.. jednak poziom skurwysyństwa tego czynu mnie przerósł... Rozumiem śmianie się z kocich failów , czy nawet żarty o jedzeniu kotów.. ale ten czyn to PRZESADA.. w dodatku moje osiedle..
Temat naprawdę sadystyczny, a ostatnio tego tu mało..

Takich skurwieli to do rzeki

Nie mogę wkleić linku do artykułu , ale szukać w gazecie Wrocławskiej.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Anonymouz 2013-11-22, 11:03 7
Nie pochlebiaj sobie. Tobie brakuje męskiej pięści na szczęce. Ja się nie muszę dowartościowywać na Sadisticu jak Ty.
Idź być fajny gdzie indziej tchórzu, bo Ci nie wyszło.

Widzę, że ostrzeżenie od administracji dostałeś za tekst na podobnym poziomie:
Vuko napisał/a:

Wścieklizne to Ty masz w genach po matce, niedojebie

... przykre.
Zgłoś
eekz 2013-11-22, 11:06 3
Kocham koty za ich podejście do życia, tj. mają wyjebane na wszystko. Wszelkich skurwysynów którzy znęcają się nad kotami chętnie bym położył na glebie i powolutku jeździł po nich autem w przód i w tył zaczynając od stóp, poprzez dłonie a na kolanach i łokciach skończywszy. Oczywiście każdy by przeżył - przecież nie jestem sadystą czy mordercą. Ino kurwa tacy jak ci z artykułu powinni zostać utylizowani i chuj.
PS. Tak, jestem z tych którzy zahamują przed kotem z miłości do nich, a przed psem z miłości do swego auta (co by nie uszkodzić).
Zgłoś
kam332 2013-11-22, 11:24 1
Anonymouz napisał/a:

@up
morda szczylu

a ty to kim jesteś ?? rocznik 90

dywan perski chcieli mieć to wyprali kota,
to jest sadistic, zrozum to, a jak nie to twój ból dupy, nie nasz.
Zgłoś
Anonymouz 2013-11-22, 11:39 3
kam332 napisał/a:

a ty to kim jesteś ?? rocznik 90

To jest sadistic, zniżam się do poziomu niektórych wypowiedzi.
kam332 napisał/a:

to jest sadistic, zrozum to, a jak nie to twój ból dupy, nie nasz.

Przeczytaj 10 razy każdy mój post w tym temacie, to się dowiesz, że nie chodzi mi już o kota.
Nie wpierdalaj się jak nie wiesz o co chodzi pajacu.
Zgłoś
pffffff 2013-11-22, 12:36 1
W ostatnim tygodniu znalazłam 3 spalone koty, z czego jeden już nieco "popruty", ze szpilkami powbijanymi w oczy i powyrywanymi pazurami. W ciągu ostatniego roku tylko jednego udało się odratować. Chyba zacznę nosić ze sobą aparat. A na pewno wezmę go ze sobą jak się dowiem, kto to robi.
Co jak co, ale są granice, a podejrzewam dzieciaki z pewnej podstawówki. Jak teraz są w stanie tak umęczyć cokolwiek, co żyje przed śmiercią, to za kilka lat nie chcę ich spotkać.
Zgłoś
taajniak 2013-11-22, 12:56 3
Tak poczytałem te komentarze i stwierdzam, że Pan Vuko to jakiś niedojebany jest.
Za te jego wypowiedzi to już warna z kilka razy powinien dostać.

Dno i kilo mułu.

A co do tych co piszą, w skrócie że "chuj" z tym bo to sadistic, to chyba nie rozumieją tego portalu. Te głąby co wyprały kota, może sami powinni zostać wpierdolni do pralki.

Zabijanie dla zabawy nie jest ani fajne, ani śmieszne.
Zgłoś
WujaOsama 2013-11-22, 12:56 4
@Anonymouz ale ściśnij już tą pizde. Nikt na sadolu współczuć ci nie będzie, zarówno straty ojca jak i bólu dupy.
Zgłoś
kamik306 2013-11-22, 13:11
Mój kot prawie identycznie wygląda...

Skoro tak kotka dała się tak ściągnąć, to pewnie miała zaufanie do ludzi... Szczyt skurwysyństwa :/
Zgłoś
Anonymouz 2013-11-22, 13:28 1
WujaOsama napisał/a:

@Anonymouz ale ściśnij już tą pizde. Nikt na sadolu współczuć ci nie będzie, zarówno straty ojca jak i bólu dupy.

Kolejny który nie zna sensu niektórych wypowiedzi. Ja nie oczekuje współczucia kretynie. Nie wypowiadaj jak nie ogarniasz tematu a pizdę, to mogę ścisnąć Twojej matce by nie spłodziła takiego kolejnego kretyna jak Ty.
Zgłoś
Janóż 2013-11-22, 14:07
zrobić im dokładnie to samo
Zgłoś
JądroChaosu 2013-11-22, 14:08 4
Anonymouz napisał/a:

Kolejny który nie zna sensu niektórych wypowiedzi. Ja nie oczekuje współczucia kretynie. Nie wypowiadaj jak nie ogarniasz tematu a pizdę, to mogę ścisnąć Twojej matce by nie spłodziła takiego kolejnego kretyna jak Ty.

@Anonymouz - daj spokój, człowieku. To tylko kot, a ty się zachowujesz jakby ktoś skrzywdził ci ojca
Zgłoś
Takeda 2013-11-22, 14:30 3
Dobre komentarze, czekam na więcej.

Zgłoś
Anonymouz 2013-11-22, 14:48
JądroChaosu napisał/a:

@Anonymouz - daj spokój, człowieku. To tylko kot, a ty się zachowujesz jakby ktoś skrzywdził ci ojca

Ja pierdole, kolejny raz napiszę, że nie chodzi mi o tego kota kurwa mać!!! Jak się wypowiadasz, to poczytaj kilka postów wcześniej byś wiedział o co kaman niedojebańcu.
Cytat:

Współczuje.
Zgłoś
AzbestoN 2013-11-22, 14:50 1
może użyli złego środka czyszczącego?

Koty to zwierzęta dla kobiet i niedorozwiniętych płciowo mężczyzn - to wszystko, dziękuję.
Zgłoś
Anonymouz 2013-11-22, 15:10 1
Aleś Ty męski. Ja mam boksera a mimo to lubię koty.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem