Strać 7 min swojego życia na ten film
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
też będę miała tak nasrane jak pójdę na studia?
Gabryha napisał/a:
Tak jak mieszkam w akademiku to wiem, że może być gorzejteż będę miała tak nasrane jak pójdę na studia?
Bryk napisał/a:
Strać 7 min swojego życia na ten film
Nigdy kurwa w życiu
A telewizory z okna to sorry, ale sie wyrzucało w technikum w internacie. Wtedy to jeszcze było nawet śmieszne.
Studia i mieszkanie na stancji to jak Oranżada Heleny bez benzoesanu sodu
tak głupie że aż śmieszne
Wyglądają jakby pierwszy raz na pierwszym roku byli.
'Til your life is at an end.
"Padłem na kolana wraz ze swym mistrzem i zacząłem odmawiać modlitwę, której nauczył nas nasz Pan, by dał mi siłę i umocnił w oddzielaniu ziarna prawdy od plewu spamu, offtopu i keyloggerów."
Gabryha napisał/a:
też będę miała tak nasrane jak pójdę na studia?
Nie bo jako kobieta nie będziesz przebywać z takimi pedałkami
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów