📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
Jak Jagiełka coś wymyśli to klękajcie narody.
To ja na Sadistika wrzucę filmik o tym, jak zrobiłem sobie antenę satelitarną z miski i butelki po jabolu. Może też trafię na główną, tak jak ci panowie na filmiku.
Ciekawe jakich studentów stać na samochód? o.O
wafel00 napisał/a:
To ja na Sadistika wrzucę filmik o tym, jak zrobiłem sobie antenę satelitarną z miski i butelki po jabolu. Może też trafię na główną, tak jak ci panowie na filmiku.
Wrzuć. Może wreszcie któryś z twoich materiałów wyjdzie na główną
omgomgomgomg napisał/a:
Ciekawe jakich studentów stać na samochód? o.O
Zaradnych Są studenci którzy nie przepijają wszystkiego co zarobią.
Co do filmiku, ciekawe rozwiązanie. Ważne, że spełnia swoje zadanie i są chłopaki w stanie dojechać do celu z czystą szybą.
Shadow napisał/a:
Zaradnych Są studenci którzy nie przepijają wszystkiego co zarobią.
Co do filmiku, ciekawe rozwiązanie. Ważne, że spełnia swoje zadanie i są chłopaki w stanie dojechać do celu z czystą szybą.
Tak kurwa, gogusiów z bogatych domów z zaocznych. To są "studenci" pełną gębą!
@up Oj wypraszam sobie. Pierwszy stopień specjalizacji robiłem na studiach dziennych, nie pochodzę z bogatego domu, a już wtedy za własne ciężko zarobione pieniądze kupiłem swój pierwszy samochód. Da się, wystarczy przestać marudzić jakie to życie studenta jest ciężki i wziąć się do roboty.
Żeby nie było jestem informatykiem-programistą, więc może i mam trochę łatwiej od reszty których kierunek mianuje się synonimem bezrobotnego
Żeby nie było jestem informatykiem-programistą, więc może i mam trochę łatwiej od reszty których kierunek mianuje się synonimem bezrobotnego
Shadow - marudza ci po filozofi i innych scierwach bez przyszłosci, pchaja sie tam drzwiami i oknami a potem to samo przy okienku po zasiłek.
Weekendy - robota. Rok i zarobisz na stare auto ale własne.
Mam swoje. Troche wyrzeczen, mniej picia i pierdolenia, wakacje w robocie a nie na ognisku z kumplami - i jest.
Co do reszty typiarzy i filmiku - Pomysł fajny aczkolwiek stary - a reszta jak taka madra niech zrobi cos sama i wrzuci.
Weekendy - robota. Rok i zarobisz na stare auto ale własne.
Mam swoje. Troche wyrzeczen, mniej picia i pierdolenia, wakacje w robocie a nie na ognisku z kumplami - i jest.
Co do reszty typiarzy i filmiku - Pomysł fajny aczkolwiek stary - a reszta jak taka madra niech zrobi cos sama i wrzuci.
zalosni jestescie z tymi biednymi studentami:/ ps. czy to nissan almera??! i cos mu sie w nim popsulo!? te samochody sie nie psuja. nigdy.
pomysł zajebisty, tyle że wymyślony już wcześniej patent przez Jasia Fasole
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów