18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 60 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Silent Dread Man 2010-11-04, 22:02
Jak Jagiełka coś wymyśli to klękajcie narody.
Zgłoś
777 2010-11-04, 23:19 1
Ten pomysł jest o wiele starszy od internetu...

Zgłoś
Dalione 2010-11-05, 0:16
No , zajebiste jak ktoś ci macha ręką przed mordą ..
Zgłoś
D................l 2010-11-05, 0:54
To ja na Sadistika wrzucę filmik o tym, jak zrobiłem sobie antenę satelitarną z miski i butelki po jabolu. Może też trafię na główną, tak jak ci panowie na filmiku.
Zgłoś
omgomgomgomg 2010-11-05, 1:31 1
Ciekawe jakich studentów stać na samochód? o.O
Zgłoś
E................n 2010-11-05, 6:55 2
wafel00 napisał/a:

To ja na Sadistika wrzucę filmik o tym, jak zrobiłem sobie antenę satelitarną z miski i butelki po jabolu. Może też trafię na główną, tak jak ci panowie na filmiku.

Wrzuć. Może wreszcie któryś z twoich materiałów wyjdzie na główną
Zgłoś
Shadow 2010-11-05, 8:34
omgomgomgomg napisał/a:

Ciekawe jakich studentów stać na samochód? o.O

Zaradnych Są studenci którzy nie przepijają wszystkiego co zarobią.

Co do filmiku, ciekawe rozwiązanie. Ważne, że spełnia swoje zadanie i są chłopaki w stanie dojechać do celu z czystą szybą.
Zgłoś
tranzystor 2010-11-05, 8:53 1
Shadow napisał/a:

Zaradnych Są studenci którzy nie przepijają wszystkiego co zarobią.

Co do filmiku, ciekawe rozwiązanie. Ważne, że spełnia swoje zadanie i są chłopaki w stanie dojechać do celu z czystą szybą.

Tak kurwa, gogusiów z bogatych domów z zaocznych. To są "studenci" pełną gębą!
Zgłoś
Shadow 2010-11-05, 11:25
@up Oj wypraszam sobie. Pierwszy stopień specjalizacji robiłem na studiach dziennych, nie pochodzę z bogatego domu, a już wtedy za własne ciężko zarobione pieniądze kupiłem swój pierwszy samochód. Da się, wystarczy przestać marudzić jakie to życie studenta jest ciężki i wziąć się do roboty.

Żeby nie było jestem informatykiem-programistą, więc może i mam trochę łatwiej od reszty których kierunek mianuje się synonimem bezrobotnego
Zgłoś
Lupi 2010-11-05, 11:56
Shadow - marudza ci po filozofi i innych scierwach bez przyszłosci, pchaja sie tam drzwiami i oknami a potem to samo przy okienku po zasiłek.

Weekendy - robota. Rok i zarobisz na stare auto ale własne.
Mam swoje. Troche wyrzeczen, mniej picia i pierdolenia, wakacje w robocie a nie na ognisku z kumplami - i jest.

Co do reszty typiarzy i filmiku - Pomysł fajny aczkolwiek stary - a reszta jak taka madra niech zrobi cos sama i wrzuci.
Zgłoś
Novotko 2010-11-05, 17:04
oni to z filmu wzieli
Zgłoś
bourgeois 2010-11-06, 2:38
zalosni jestescie z tymi biednymi studentami:/ ps. czy to nissan almera??! i cos mu sie w nim popsulo!? te samochody sie nie psuja. nigdy.
Zgłoś
i................6 2010-11-07, 16:20
pomysł zajebisty, tyle że wymyślony już wcześniej patent przez Jasia Fasole
Zgłoś
Pener 2012-08-20, 8:53
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów