📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Zrobili by im na tym asp kurs regulacji brwi, to by się jej chociaż w życiu przydało
A ja przepraszam ze pracuje i utrzymuje tych wszystkich zlodziei z wiejskiej
wybaczam ci jako podatnik za to zrobisz loda
Koleżanko, ja przyjmę przeprosiny za moje zmarnowane podatki za symbolicznego lodzika bo usta to masz do tego stworzone
jeśli jest oblatana w trzymaniu pędzla to się zawsze w życiu może jej przydać
Nagrywanie swoich przeprosin trąci trochę emocjonalnym rozchwianiem, ale trzeba powiedzieć, że wygląda na dziewczynę uczciwą, skromną i niezmanierowaną. A to plus w dzisiejszych czasach.
mam ofertę dochodowej pracy dla Ciebie tak żeby rodzina się nie wstydziła- info na priv
Kto się zakłada, że niedługo wywieszą jej nekrolog ?
Wyobraźcie sobie, że Michał Anioł, Leonardo da Vinci, Kossak i inni mówią o sobie w taki sposób. Komorowski , PO PIS i inni a i owszem, może w ten sposób przepraszać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów