What now ?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:04
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wzruszyłem się...
what now? koniec zabawy i do roboty!! ha ha! (o ile ją znajdziesz)
@up albo uk
nad czym tu się rozczulać, po prostu słaba wrzuta i tyle.
zawiodłem się, spodziewałem się komentarzy: "studia są da frajerów, mój kolega, po liceum założył firmę" , "lepiej założyć swój interes niż iść na studia" etc
Jakbyście kiedykolwiek gimby w życiu pracowali, to byście wiedzieli, że w urzędzie pracy gówno można znaleźć. Nawet po studiach humanistycznych na portalach ogłoszeniowych jest całkiem dużo ofert pracy i stażów, poza tym, to nie kwestia studiów, tylko studentów. Spytaj się kogoś, co skończył, to ci powie nazwę kierunku, a potem zapytaj się, co umie i porównaj to z programem nauczania. Zakuć, zdać, zapomnieć - najpopularniejszy sposób studiowania. Przy okazji jeszcze wszystko ściągaj. W CV nawet po studiach humanistycznych można coś wpisać, jakieś konkrety, czego większość i tak nie robi. Przyszłością i tak są kierunki ścisłe, humanistów jest za dużo, ale prawda jest taka, że jednak ich większy odsetek niż obecnie może mieć pracę związaną z wykształceniem, gdyby tylko naprawdę używali rozumu, jak na osoby wykształcone przystało. A co do kariery w Mcdonald's, to stanowiskiem kierowniczym bym osobiście nie pogardził.
@up
No ja nie wątpię, że mając 37 lat i żyjąc za komuny nie udało Ci się zajść dalej niż zawodówka, ale dla innych, którzy mieli możliwości studiowania taka wstawka jest zrozumiała, a po za tym to chuj, nie huj.
No ja nie wątpię, że mając 37 lat i żyjąc za komuny nie udało Ci się zajść dalej niż zawodówka, ale dla innych, którzy mieli możliwości studiowania taka wstawka jest zrozumiała, a po za tym to chuj, nie huj.
@up mam przyjemność studiować i stwierdzam, ze wstawka jest po prostu chujowa.
Proximate jak takie wstawki cię rajcują to jesteś bystry jak woda w s.....e studencie od siedmiu boleści hahaha
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów