Niedawno w sieci pokazał się film pt. "Studio 40 Procent - PapaMobile". Nie będę owijał w bawełnę, tysiące odwiedzin codziennie, rosnąca popularność, treść dodawana na portalach, np. JoeMonster i następuje zonk. Otóż film 'obraża uczucia religijne'. Osoby zostały pociągnięte do odpowiedzialności karnej oraz wydalone ze szkoły (jeszcze 3miesiące nauki- klasa maturalna!). Kierowca dostał zarzut powodowania zagrożenia na drodze oraz wszyscy dostali zarzuty, z których wynika jasno, że chodzi o ośmieszanie osoby papieża. Nie oceniajcie, czy film śmieszny, czy głupi (mnie osobiście nie śmieszy, choć sam pomysł myślę na +), ale czy to nie kolejny absurd z udziałem KK?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Cytat:
jak ja załuje ze tego nie widziłam chiałam by ludzi na przystanku zobaczyc hah xd
wydalono ich za to ze szkoly? dajcie spokoj, to jest chore.
Przejazd autem to tam chuj, denne to ale ujdzie. Natomiast nie wiem czemu miało służyć ukazanie najebanego papieża z butelką. Każdy atak na osobę papieża jest traktowany jak atak na kościół a pośrednio pewnie także na JP2. Dobrze, chłopaki mają chujowe poczucie humoru, ale mózgu też za grosz- w Iranie się nie żegnasz, w Izraelu nie propagujesz faszyzmu a u nas nie obrażasz kościoła- tak już jest i chuj. To, że nasz kraj jest jebnięty to już inna kwestia. Może to przez katolickie wychowanie, może przez wrodzoną niechęć do takiego siermiężnego poczucia humoru, ale jakoś mi ich nie szkoda. A z resztą wolałbym w tym miejscu oglądać jak powodują wypadek a nie rozkminiać problemy społeczne- od tego mamy onet, wp i inną chujnie dla mędrkujących bezrobotnych.
Każda trójwymiarowa zwarta i jednospójna rozmaitość topologiczna bez brzegu jest homeomorficzna ze sferą trójwymiarową.
Zajebiste Ciekawe ile czasu sie do tego przygotowywali.
Hehe, widać, że kształcenie takich pojebów w państwowej szkole to było marnotrawstwo publicznych pieniędzy. Git, że ich wyjebali.
W krajach Arabskich po prostu by ich ścieli.
Gszysztow napisał/a:
Natomiast nie wiem czemu miało służyć ukazanie najebanego papieża z butelką.
A gdzie Ty tam widzisz papieża ? To co jak ja będę jechał kabrioletem w czapce kucharskiej i będę machał ludziom to też mnie zamkniecie za obrazę uczuć religijnych.
Remi Gaillard zrobił podobny filmik, z tym tylko, że wyszedł na balkon jako nowo-wybrany papież. i co? też jest pojebem?
też należy go "ściąć" na wzór krajów arabskich? nie. bo nie żyje w Klechistanie rządzonym przez Katotalibów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów