Praca tutaj jest skończona. Most jest zburzony. Do zobaczenia jutro.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Praca tutaj jest skończona. Most jest zburzony. Do zobaczenia jutro.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sunday napisał/a:
Stuletni most odchodzi w zapomnienie
Sto lat, moście zgniły jak kacapska onuca.
Płyń po morzach i oceanach
Również pracując na koparce, zastanawiam się, jak można tak ryzykować życie za marne grosze. Bo nie wierzę, że za sterami koparki siedzi jej właściciel, który dostał grubsze siano za zburzenie mostu. Godząc się na takie ryzyko trzeba być naprawdę jebniętym, albo jakimś desperatem.
Wojtass84 napisał/a:
Bo nie wierzę, że za sterami koparki siedzi jej właściciel, który dostał grubsze siano za zburzenie mostu.
Nie widzisz jak właściciel popyla na na harmonii
Wojtass84 napisał/a:
Również pracując na koparce, zastanawiam się, jak można tak ryzykować życie za marne grosze. Bo nie wierzę, że za sterami koparki siedzi jej właściciel, który dostał grubsze siano za zburzenie mostu. Godząc się na takie ryzyko trzeba być naprawdę jebniętym, albo jakimś desperatem.
Przeciez tam sa Indie, 5 dzieci, zona, tesciowie itd w malym kurniku
Zajebisty koparkowy, rozwalił most na którym stał. GENIUSZ!!! Przecież to był most łukowy, każde przęsło rozpiera się na boki i opiera na sąsiednim przęśle, po wywaleniu jednego całość się złożyła jak domek z kart.
PISIOREK napisał/a:
GENIUSZ!!! Przecież to był most łukowy, każde przęsło rozpiera się na boki i opiera na sąsiednim przęśle, po wywaleniu jednego całość się złożyła jak domek z kart.
Dla nas oczywiste a jak widać dla niego nie
devilmanu napisał/a:
Przeciez tam sa Indie, 5 dzieci, zona, tesciowie itd w malym kurniku
Bo w Polsce to nie ma firm, które mają wyjebane na zdrowie i życie pracownika... wystarczy wejść na olx i wybrać taką, że dzwonisz i następnego dnia zaczynasz (bez umowy, badań, ciuchów roboczych etc.). Jak straciłem robotę w trakcie pandemii i chciałem tymczasowo podorabiać w takich miejscach to szybko się zorientowałem jak niewiele się zmieniło od lat 90tych...
Za taką robotę to chyba podwyżkę dostanie?
Zadanie wykonane
Operator koparki ma opanowany temat ewakuacji do perfekcji - kamerzysta nie nadążył
Widać, że na niejednym obiekcie używał przycisku "katapulta"
Widać, że na niejednym obiekcie używał przycisku "katapulta"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów