📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zajebiste! bartek107
"Nie trawie tych kretynów którzy robią z siebie pajaców... " na tym polega kabaret Pajacu!
"Nie trawie tych kretynów którzy robią z siebie pajaców... " na tym polega kabaret Pajacu!
Do tych, co jeszcze nie wiedzą, że istnieją ludzie którzy mogą mieć inne poczucie humoru, niż oni sami:
Wszystko co Was przerasta, jest dla Was głupie?
Wszystko co Was przerasta, jest dla Was głupie?
oj wypowiada się gimbaza w więszkości i po prostu nie rozumieja niektórych żartów . Moim zdaniem ekstra parodiują kryszaka i pazurę . Duzo nawiązań jest .
Dla niektórych informacja , że nie każdy skecz musi być o sraniu żeby był śmieszny
p.s. Chociaż sranie i pierdzenie niewątpliwie , podnosi poziom skeczu
Dla niektórych informacja , że nie każdy skecz musi być o sraniu żeby był śmieszny
p.s. Chociaż sranie i pierdzenie niewątpliwie , podnosi poziom skeczu
spyyd3r napisał/a:
zajebiste! bartek107
W takim razie mamy niezły kabaret na Wiejskiej. Informacja dla Ciebie: nie, kabaret nie polega na byciu kretynem robiącym z siebie pajaca. Poza tym dlaczego niby nie można krytykować czegoś co się nam nie podoba?!
Ale ze mnie matoł iksde Nie rozumiem tyh szystkih odniesień do różnych żeczy np popkultury, poprzednich skeczów tych pajaców czy osób parodiowanych OMG
A może rozumiem i wiem "ocb" tylko nie mam poczucia humoru? Papa ;***
A może rozumiem i wiem "ocb" tylko nie mam poczucia humoru? Papa ;***
@up
O matko, ja mam na pewno, miałam się pieklić o ortografię, a ty tak specjalnie! Przejrzałam cię, demonie perfidii.
O matko, ja mam na pewno, miałam się pieklić o ortografię, a ty tak specjalnie! Przejrzałam cię, demonie perfidii.
naprawdę, Ci ludzie nie są śmieszni, nie przerasta mnie to, są żałośni, głos tego w żółtym jest tak irytujący że jakoś ich skecze mnie nie śmieszą. Jeżeli ktoś chce sobie pooglądać jakieś normalne kabarety które tworzą fajne skecze i nie muszą używać ciągle "kurwa" żeby było śmiesznie. Moralny niepokój po odejściu Pakosińskiej jest nie do oglądania(pomijając to że ludzie śmieją się z BYLE CZEGO, dokładnie, nawet ze słów które są elementami dialogu lecz z przerwami to i tak ludzie wciskają tam brawa i gwizdy nie wiem po co...), za to znowu ludzie zaczęli oglądać ani mru mru, limo, KABARET MŁODYCH PANÓW. Polecam także stand-upy abelarda gizy/kacpra rucińskiego.
komandoklucha napisał/a:
zauważyliście isz publiczność się klaszczy czy coś tylko jak powiedzą kurwa, rozjebał etc
betonowy humor dla betonów
Zauważyliście że co? Możesz napisać to zdanie po polsku?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów