chlopaki zapierdalają bo trzeba zapierdalać, a jak kogos boli dupsko to chuj mu w lusterko
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
chlopaki zapierdalają bo trzeba zapierdalać, a jak kogos boli dupsko to chuj mu w lusterko
...za INFMS Team zawsze piwko!
mooj kraj, taki piekny
@up przynajminej potem chlopaki smigajac na wozku beda mogly cos powiedziec ze w zyciu sie realizowali a nie spinali dupsko na sadisticu
@up przynajminej potem chlopaki smigajac na wozku beda mogly cos powiedziec ze w zyciu sie realizowali a nie spinali dupsko na sadisticu
crazyhavoc napisał/a:
mooj kraj, taki piekny
@crazyhavoc
Poniosło Cie jak Suareza
Dziadek opowiada wnuczkowi, pisząc palcem ,,a wiesz w 2014 mialem taki zajebisty wypadek i jestem sparaliżowany. Widzisz wnusiu jak sie w życiu zrealizowałem, pójdz w me ślady,,
naprawde prawdziwa pasja zapeirdalac 200km/h na jednym kole w normalnym ruchu
To gówno w tle zwane muzyką powinni sobie oszczędzić.. Naprawdę.... Lubię rapsy, ale co to kurwa jest?!
A prawda taka, ze szansa na to ze ktos taki jak oni spowoduja wypadek jest w chuj mniejsza, niz jakby to mialo byc w przypadku tepej pizdy za kolkiem ktora nie ogarnia jazdy przy 50 km/h, albo od wasatego Janusza dojezdzajacego na dzialke z rownie zawrotna predkoscia. Pewnie to jeden z tematow, w ktorych rozpocznie sie gownoburza na 70 komentow, ale chuj tam. Sam nie jezdze na motorze, ale ludzi ktorzy ogarniaja temat na motocyklu zawsze bede podziwiac. Bo nie mowie o takich co stoja na swiatlach i paluja te kosiarki do odciecia, tylko o ludiach ktorzy wiedza co robia.
Fajnie se świrują pawiana, ale co kto lubi. Dla mnie motocykl służy do jeżdżenia a nie jeżdżenia na kierownicy. Tak samo piłka służy do kopania, a nie do żonglowania. Na chuj tak cudować? Nie wiem. Ale popatrzeć nawet miło na to ;P
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów