18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 40 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Marllix 2014-06-26, 23:33 33
No kurwa,ludzie z pasją,może kiedyś też się dorobię na moto/
Zgłoś
forshow 2014-06-26, 23:54 2
...za INFMS Team zawsze piwko!

Nie ma wyjścia? To sobie je stwórz...
Zgłoś
boss. 2014-06-27, 1:26
Pięknie kurwa!!!
Zgłoś
Mikla 2014-06-27, 9:09
2:00 - Wygląda jak by chciał ollie zrobić
Zgłoś
Zielonek92 2014-06-27, 9:33
A gdzie krew flaki i ciapaki ?
Zgłoś
Fazer6 2014-06-27, 9:44
to ja tez kurwa biegne ale po piwo
Zgłoś
BykoZauruz 2014-06-27, 13:45 5
A potem płacz i tragedia rodziny jak się jest warzywkiem do końca życia ale trza sobie poszpanować przecież
Zgłoś
crazyhavoc 2014-06-27, 13:49 20
mooj kraj, taki piekny
@up przynajminej potem chlopaki smigajac na wozku beda mogly cos powiedziec ze w zyciu sie realizowali a nie spinali dupsko na sadisticu
Zgłoś
BykoZauruz 2014-06-27, 14:14 7
crazyhavoc napisał/a:

mooj kraj, taki piekny
@up przynajminej potem chlopaki smigajac na wozku beda mogly cos powiedziec ze w zyciu sie realizowali a nie spinali dupsko na sadisticu

@crazyhavoc
Poniosło Cie jak Suareza

Dziadek opowiada wnuczkowi, pisząc palcem ,,a wiesz w 2014 mialem taki zajebisty wypadek i jestem sparaliżowany. Widzisz wnusiu jak sie w życiu zrealizowałem, pójdz w me ślady,,
Zgłoś
nobas 2014-06-27, 14:18 4
naprawde prawdziwa pasja zapeirdalac 200km/h na jednym kole w normalnym ruchu
Zgłoś
LaFun 2014-06-27, 14:50 3
To gówno w tle zwane muzyką powinni sobie oszczędzić.. Naprawdę.... Lubię rapsy, ale co to kurwa jest?!
Zgłoś
czarnyblack 2014-06-27, 14:53 8
A prawda taka, ze szansa na to ze ktos taki jak oni spowoduja wypadek jest w chuj mniejsza, niz jakby to mialo byc w przypadku tepej pizdy za kolkiem ktora nie ogarnia jazdy przy 50 km/h, albo od wasatego Janusza dojezdzajacego na dzialke z rownie zawrotna predkoscia. Pewnie to jeden z tematow, w ktorych rozpocznie sie gownoburza na 70 komentow, ale chuj tam. Sam nie jezdze na motorze, ale ludzi ktorzy ogarniaja temat na motocyklu zawsze bede podziwiac. Bo nie mowie o takich co stoja na swiatlach i paluja te kosiarki do odciecia, tylko o ludiach ktorzy wiedza co robia.
Zgłoś
bobro 2014-06-27, 15:11
Fajnie se świrują pawiana, ale co kto lubi. Dla mnie motocykl służy do jeżdżenia a nie jeżdżenia na kierownicy. Tak samo piłka służy do kopania, a nie do żonglowania. Na chuj tak cudować? Nie wiem. Ale popatrzeć nawet miło na to ;P

Jeśli bycie przystojniakiem jest złe, to ja nie chce być dobry
Zgłoś
Anper 2014-06-27, 15:46 1
Niech zapierdalają, ludzie czekają na nerki i serca.

o.O"
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów