Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przynajmniej coś robią, a nie trzepią gruchę przed kompem. Większość tutaj na portalu już nawet nie wie co to znaczy zaliczyć glebę tak długo siedzą przed kompem.
Po 1 primo. Sam jesteś kurwa motorek
Po 2 primo. Kochasz motocykle? To dlaczego jeździsz skuterem?
Po 3 primo.
Tak dobrze im. Ale ty tracisz równowagę zaraz po wstaniu z łóżka.
P.S. W przełomie wiosny/lata będzie tu lub na hardzie 15-20m skok w samych bokserkach i klapkach
po 1 primo to to kurwa tak mówie na motorki
po 2 primo jezdze na motkach od 3 lat i mam je obecnie 2 sztuki
po 3 primo twoje suzuki gs 500 to jest mikro moturek wiec scisz morde
Prawdopodobieństwo, że kierowca jednośladu jest młodym (poniżej 30) imbecylem wzrasta kilkaset razy, gdy jednoślad jest ścigaczem. I tacy się najczęściej rozwalają.
Gdy będzie to chooper, klasyk, cross czy cokolwiek innego to prawdopodobieństwo spotkania imbecyla i zobaczenia rozwałki jest śmiesznie małe.
Tempe warzywka. Selekcja naturalna jednak działa.
nie chce sie kłocic ale
kiedys czytalem(gazeta motoryzacyjna- o samochodach a nie o motorkach) ze w polsce jest juz nie pamietam ale chyba 5 razy mniej motocykli niz samochodow (moze 10, nie chce kłamac jak demoty) dlatego jakby pomnozyc liczbe motocyklistow przez ta liczbe i przyrównac do samochodów to:
To liczba wypadkow smiertelnych jest nadal większa w samochodach wynika to głownie z tego że kierowca motocykla jest bardziej doświadczony poniewaz jest to nie pierwszy jego pojazd jaki kieruje zazwyczaj posiada tez prawo jazdy na B nie raz takze na inne kat. i także to, że motocyklem czasem udaje sie "uciec". Wiadomo, że moc jest tutaj duża ale nie wszyscy motocyklisci wyprawiaja takie cuda. To co tutaj widzisz są to treningi w miejscach w których ruch nie występuje. pozdrawiam cie kutasie <zarcik> wiec nie sraj w gacie
Tak dobrze im. Ale ty tracisz równowagę zaraz po wstaniu z łóżka.
Schabik albo jesteś debilem, albo nie wiesz o czym mówisz -.- jak nie rozumiesz "stunt'u" to wypierdalaj bawić się dalej klockami lego ...
@Schabik
Przynajmniej coś robią, a nie trzepią gruchę przed kompem. Większość tutaj na portalu już nawet nie wie co to znaczy zaliczyć glebę tak długo siedzą przed kompem.
Naprawdę wam współczuję braku podstawowej umiejętności jaką jest czytanie ze zrozumieniem. Jakbyście umieli czytać, to byście wiedzieli o co mi chodzi. Nie potępiam stuntów na motorach, czy co oni tam wyprawiają, potępiam głupotę, no bo jak się jeździ w krótkich spodenkach, T-shircie, czy czymkolwiek innym, a nie w porządnym kombinezonie, w kasku, to nie ma się co dziwić że są otarcia, złamania i inne urazy.
PS.A jak cały czas nie rozumiecie, to polecam wrócić do szkoły podstawowej, po elementarna wiedzę.
Jeden szczegół. Ja chciałem pokazać, że kierujący ścigaczami to imbecyle, a nie, że w ogóle kierujący motorkami.
kiedys czytalem (...) i przyrównac do samochodów to:
(jakiś tekst)
kutasiepozdrawiam cie kutasie<zarcik> wiec nie sraj w gacie
Hm, widzę, że kolejny kolega co nie umie czytać ze zrozumieniem. Odsyłam cię do mojego poprzedniego posta, o ID #535735 .
E: Dla wszystkich panów, którzy mnie krytykowali - 2:45, nie wmówicie mi, że ten gość miał odpowiednie zabezpieczenia.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów