📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobrze tak tym pedałom co jeżdżą bez odpowiedniej ochrony i wszystkim tym szpanerom w dżinsikach
Ta ostatnia akcja : koleś myślał że da rade, ale został ewidetnie wyruchany
oby wiecej takich,chorym dzieciom zdecydowanie bardziej przydadza sie pewne organy po tych bezmozgach w jeansach i krotkich rekawkach bez kasku
Lezka się w oku kręci jak patrze na tych idiotów co z tymi motorkami robią ;/ Ale ich podziwiam bo to ludzie z prawdziwą pasją
Chociaż komentarz w 0.39 rozwala ;D
Chociaż komentarz w 0.39 rozwala ;D
Po 1 primo. Sam jesteś kurwa motorek
Po 2 primo. Kochasz motocykle? To dlaczego jeździsz skuterem?
Po 3 primo.
Tak dobrze im. Ale ty tracisz równowagę zaraz po wstaniu z łóżka.
P.S. W przełomie wiosny/lata będzie tu lub na hardzie 15-20m skok w samych bokserkach i klapkach
Po 2 primo. Kochasz motocykle? To dlaczego jeździsz skuterem?
Po 3 primo.
Schabik napisał/a:
Dobrze tak tym pedałom co jeżdżą bez odpowiedniej ochrony i wszystkim tym szpanerom w dżinsikach
P.S. W przełomie wiosny/lata będzie tu lub na hardzie 15-20m skok w samych bokserkach i klapkach
w 0:53 jest przekozak reszta tak jakoś średniawo
trolzxcvbnm napisał/a:
Schabik napisał/a:
Jak na mój gust chodzi o jełopów co na prostej potrafią tylko na kapcia postawić, a po wyjściu z winkla nie możesz ich się dopatrzeć w lusterku
są motocykle jest piwo
ps
Schabik albo jesteś debilem, albo nie wiesz o czym mówisz -.- jak nie rozumiesz "stunt'u" to wypierdalaj bawić się dalej klockami lego ...
ps
Schabik albo jesteś debilem, albo nie wiesz o czym mówisz -.- jak nie rozumiesz "stunt'u" to wypierdalaj bawić się dalej klockami lego ...
Niektórzy w tym filmiku jak próbują stanąć na tylnik kole to tak śmiesznie trzymają sie kierownicy i "biegną" za motorem
1:39 byłem tam i znam komentatora tak jestem zajebisty
Jak sie cłowiek nie wywróci to sie nie naucy. Hej !
Prawdopodobieństwo, że kierowca jednośladu jest młodym (poniżej 30) imbecylem wzrasta kilkaset razy, gdy jednoślad jest ścigaczem. I tacy się najczęściej rozwalają.
Gdy będzie to chooper, klasyk, cross czy cokolwiek innego to prawdopodobieństwo spotkania imbecyla i zobaczenia rozwałki jest śmiesznie małe.
Tempe warzywka. Selekcja naturalna jednak działa.
Gdy będzie to chooper, klasyk, cross czy cokolwiek innego to prawdopodobieństwo spotkania imbecyla i zobaczenia rozwałki jest śmiesznie małe.
Tempe warzywka. Selekcja naturalna jednak działa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów