📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Wydaje mi się, że powinni mieć taką 'zbroję' do takich akcji, czyż nie?
Dokładnie. Taką zbroję do takich akcji. Taki komentarz do takiego filmu i takie tam tegy-tegesy.
Takje tam z zaskoczenja.
końcówka najlepsza
haha Jib - crash section piwko.
Zbroja to do DH i FR a nie do jazdy po miescie
redbull.com/cs/Satellite/en_INT/Video/Red-Bull-Rampage--The-Biggest-Cr...
Zbroja to do DH i FR a nie do jazdy po miescie
redbull.com/cs/Satellite/en_INT/Video/Red-Bull-Rampage--The-Biggest-Cr...
aż jajka mrowią jak się widzi takie gleby
aha, no i :
facebook.com/pages/phase2phase/109268672575439?ref=ts&fref=ts
Jak patrzę jak skaczą z taaaaaaaaakich schodów, to aż mnie ciary przechodzą... :/
Nikt im nie mówił, że po schodach się nie jeździ?
No ale adrenalinki troszkę musi być, hehe
Osobiście śmigałem kiedyś na skateboardzie, ale nie wiem ile musiałbym jeździć, żeby z jakichś takich mega schodów skoczyć... :|
Nikt im nie mówił, że po schodach się nie jeździ?
No ale adrenalinki troszkę musi być, hehe
Osobiście śmigałem kiedyś na skateboardzie, ale nie wiem ile musiałbym jeździć, żeby z jakichś takich mega schodów skoczyć... :|
Sie kurwa "bul" pisze
Ja kurwa na ich miejscu płakałbym a nie się cieszył, że rozpierdoliłem rower wart 6tyś zł albo i więcej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów