Inteligentny Bawół
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kurwa liczyłem, że zarżniesz bydlaka
- Podobno nosisz dwa miecze... jeden na ludzi, jeden na lewaków.
- Oba są na lewaków.
"Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
Zgadłem ?
Zgadłem ?
Kurwa to gnu, a nie bawół jełopie. Idź do zoo, albo włącz czasem animal planet.
Oczywiście spiny głupiej gimbazy... Dla mnie wszystko co jest śmieszne, jest po prostu śmieszne i nie widzę problemów w tym że to jest gra komputerowa czy świat rzeczywisty. Z tego co pamiętam to Far Cry 2 jest dosyć zbugowaną grą, sam pamiętam jak jakiś "snajper" walił do mnie z dosyć daleka podczas gdy ja jechałem a on ciągle we mnie trafiał. Gdy go w końcu odnalazłem to siedział w krzakach z zardzewiałym Coltem 1911...
pokson napisał/a:
I to jest KURWA SADYSTYCZNE... ??? Kurwa moje sranie wieczorne było bardziej sadystyczne...Pierdole, wychodzę na Harda....
spokojnie nie potnij sie o te kolce
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów