Rzeczpospolito Ślónskokurwa mać, jestem katolikiem chodzę do kościoła, często otrzymuje komunie św, na sadistic.pl wchodzą z nudów i bardzo mnie wkurwiają takie obrazki, tak będę klnąc bo idę jutro rano przed pracą do spowiedzi.Nie rozumiem jakim trzeba być zepsutym człowiekiem, żeby obrażać osobę tak ważną jaką jest ksiądz. Uważam, że księża wcale dużo nie zarabiają za tą ciężką harówkę to powinni 2 razy tyle mieć.
To fajnie.
kurwa mać, jestem katolikiem chodzę do kościoła, często otrzymuje komunie św, na sadistic.pl wchodzą z nudów i bardzo mnie wkurwiają takie obrazki, tak będę klnąc bo idę jutro rano przed pracą do spowiedzi.Nie rozumiem jakim trzeba być zepsutym człowiekiem, żeby obrażać osobę tak ważną jaką jest ksiądz. Uważam, że księża wcale dużo nie zarabiają za tą ciężką harówkę to powinni 2 razy tyle mieć.
Fascynujące... Co ciekawego masz jeszcze do powiedzenia? A może poskarż się jutro przy spowiedzi batmanowi?
Wiesz co to ironia pustaku?
Fascynujące... Co ciekawego masz jeszcze do powiedzenia? A może poskarż się jutro przy spowiedzi batmanowi?
知恵者一人馬鹿万人。@ulifont księża to też ludzie i nie rób z nich świętych. Wikariusze często jeszcze są w porządku ale od proboszczy zaczynając a na najwyższych koncząc, to są oni przykładem tego jakim duchownym się być nie powinno.
już zaczynają swoje żałosne uszczypliwe komentarze wstawiać odmóżdżeni ateiści! ...
Powiedział człowiek, który wierzy w niepokalane poczęcie i gadającego węża
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów