18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 50 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Legwan220 2014-03-17, 17:31 1
Komentarze w stylu "Ból dupy katolików za 3..2.." za 3..2..1
Zgłoś
AleMasakra 2014-03-17, 17:42 1
@up. Jeszcze maść wklej
Zgłoś
yava1111 2014-03-17, 18:14 1
Proszę o przeniesieniu tematu do Religia i Polityka tak jak komentarze na temat Ukrainy.

"By uczynić z ludzi niewolników, należy im wmówić, że wszystkie problemy, to problemy społeczne"
-Nicolas Gomez Davilla
Zgłoś
ulifont 2014-03-17, 18:44 2
kurwa mać, jestem katolikiem chodzę do kościoła, często otrzymuje komunie św, na sadistic.pl wchodzą z nudów i bardzo mnie wkurwiają takie obrazki, tak będę klnąc bo idę jutro rano przed pracą do spowiedzi.Nie rozumiem jakim trzeba być zepsutym człowiekiem, żeby obrażać osobę tak ważną jaką jest ksiądz. Uważam, że księża wcale dużo nie zarabiają za tą ciężką harówkę to powinni 2 razy tyle mieć.

Rzeczpospolito Ślónsko
Zgłoś
Modrzew88 2014-03-17, 18:51 11
ulifont napisał/a:

kurwa mać, jestem katolikiem chodzę do kościoła, często otrzymuje komunie św, na sadistic.pl wchodzą z nudów i bardzo mnie wkurwiają takie obrazki, tak będę klnąc bo idę jutro rano przed pracą do spowiedzi.Nie rozumiem jakim trzeba być zepsutym człowiekiem, żeby obrażać osobę tak ważną jaką jest ksiądz. Uważam, że księża wcale dużo nie zarabiają za tą ciężką harówkę to powinni 2 razy tyle mieć.

To fajnie.
Zgłoś
paka2000 2014-03-17, 19:30 6
ulifont napisał/a:

Fascynujące... Co ciekawego masz jeszcze do powiedzenia? A może poskarż się jutro przy spowiedzi batmanowi?
Zgłoś
AleMasakra 2014-03-17, 20:17 2
paka2000 napisał/a:

Fascynujące... Co ciekawego masz jeszcze do powiedzenia? A może poskarż się jutro przy spowiedzi batmanowi?

Wiesz co to ironia pustaku?
Zgłoś
ulifont 2014-03-17, 20:37 2
już zaczynają swoje żałosne uszczypliwe komentarze wstawiać odmóżdżeni ateiści! Czy którykolwiek z was czytał pismo święte? Czy rozmawialiście kiedykolwiek ze swoim księdzem? Wierzcie mi ci ludzie znają się na życiu i powinni być przez nas w jak najlepszy sposób traktowani, a żarty tego typu powinny być srogo karane

Rzeczpospolito Ślónsko
Zgłoś
McMenel 2014-03-17, 21:23 60

Kolejny zawodnik ..
Zgłoś
i................y 2014-03-17, 22:58
@Up: Uważaj, żeby Raszyd_Goldstein nie zobaczył tego zdjęcia, bo jeszcze zgłosi modom żydek i będzie blok.
Zgłoś
SadBY 2014-03-17, 23:00
Robi nam się drugi Kwejk. Natarcie na księży i wieczna racja ateistów...
Zgłoś
farenc 2014-03-17, 23:08 4
ulifont, jak na razie komentarze wrzucają odmóżdżeni katole... uwierz mi ale byłem w kościele i rozmawiałem z nie jednym księdzem i w takiej formie jakiej jest teraz przedstawiana religia to w 90% "bull-shitsu". Wystarczy pójść na pierwszą lepszą mszę i posłuchać tych wszystkich bredni, mitów i bajek. Skoro wierzysz w gadające węże, chodzenie po wodzie, zmartwychwstanie to się kurwa nie dziw, że są ludzie którzy się z ciebie nabijają. Jak ja bym opowiadał, że mój stary jest synem zeusa i potrafi latać, to śmiałbyś się ze mnie albo uważał mnie za wariata, ja tak mam z katolami. Deal with it. Minęły czasy średniowiecza i każdy ma prawo wyboru odnośnie jego wiary, co nie zmienia faktu, że ta religia jest cholernie zakorzeniona w naszej kulturze, a ludzie nadal nie korzystają z wolności do poglądów i myślenia. Dodatkowo księża to ludzie którzy nie mają własnych żon, dzieci a wypowiadają się na ten temat i mówią Ci co masz robić zakładając własną rodzinę, wtf? Po za tym i tak nie ma zbyt wiele wartości moralnych które mogliby przekazać.

知恵者一人馬鹿万人。
Zgłoś
darkwoolf90 2014-03-17, 23:19 5
Nie umiecie się śmiać z siebie katolicy? Każdy obrazek z księdzem będziecie traktować jako atak? Czy wy jesteście normalni? Zamiast machnąć ręką wyrzucacie swoje gorzkie żale. Razi cie katoliku ten obrazek? Napisz, że ci się to nie podoba, ale nie twierdź, że twoja racja jest najtwojsza. To samo tyczy się zagorzałych ateistów. Żadni nie mają niezbitych dowodów na swoje racje.

@ulifont księża to też ludzie i nie rób z nich świętych. Wikariusze często jeszcze są w porządku ale od proboszczy zaczynając a na najwyższych koncząc, to są oni przykładem tego jakim duchownym się być nie powinno.
Zgłoś
SzwagierPL 2014-03-17, 23:22 3
ulifont napisał/a:

już zaczynają swoje żałosne uszczypliwe komentarze wstawiać odmóżdżeni ateiści! ...

Powiedział człowiek, który wierzy w niepokalane poczęcie i gadającego węża
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów