Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W koncu kupiłem, to był Romet Kadett. 50ka ale dość spory motor na moje rozmiary.
Rozjebałem go w pierwszy dzień jak pomyliłem klamkę hamulca z sprzęgłem, wjechałem w murek odgradzający ścieżkę w lesie od rzeki, motor wystrzelił do góry i wpadł razem ze mną do rzeki lecąc z 6m w dół.
Od tej pory wyleczyłem się z tego środka transportu.
To nie prędkość zabija. To pocovidowa mgła.
Ostry cień mgły.
[ Dodano: 2024-12-28, 20:04 ]
Za glonojada
Przeszedłeś operację zmiany płci?
Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywda[ Dodano: 2024-12-29, 07:53 ]
Za glonojada odkładałem sobie na wymarzony motor, nosiłem ulotki i takie tam.
W koncu kupiłem, to był Romet Kadett. 50ka ale dość spory motor na moje rozmiary.
Rozjebałem go w pierwszy dzień jak pomyliłem klamkę hamulca z sprzęgłem, wjechałem w murek odgradzający ścieżkę w lesie od rzeki, motor wystrzelił do góry i wpadł razem ze mną do rzeki lecąc z 6m w dół.
Każdy ma taką historię, mnie tak wystrzeliło motorynką że,w locie zdążyłem zakręcić kranik co by się nie zalała. Hhh
Za glonojada odkładałem sobie na wymarzony motor, nosiłem ulotki i takie tam.
a potem smoki przyleciały i tego
[ Dodano: 2024-12-29, 13:36 ]
Nie utrzymał ogara
Każdy ma taką historię, mnie tak wystrzeliło motorynką że,w locie zdążyłem zakręcić kranik co by się nie zalała. Hhh
dokładnie, każdego kiedyś wystrzeliło a ja to jeszcze w simsonku zdążyłem ustawić zapłon, wykręcić świecę, odepchać filtr powietrza i wyregulować gaźnik zanim zajebałem o ziemię XDD
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów