Jak w temacie :]
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
To o skinach rulz ;p
wniosek z tego... tylko punki są tacy jacy chcą... BACHOR RZĄDZI!!!
Pierdolisz waść. Jak już to Oi.
Ani nie punki ani nie oi tylko zwykłe śmierdzące brudasy.
no fejk . . . jednorożce nie istnieją 0.o
a gdzie sa kurwa żydzi, wszyscy wygineli w 39 ?
a gdzie sa kurwa żydzi, wszyscy wygineli w 39 ?
punki przynajmniej się nie oszukują
brudas to cię wystrugał, pajacu
Echelon napisał/a:
rrdzony napisał/a:
Zapomniałeś się. Nie jestem z twojej rodziny więc historia twoich patologicznych przeżyć mnie nie interesuje.
~rrdzony pod żabą w Katowicach nie byleś, ja bym zmieniła to drugie okienko z punkami
Jaka subkultura to naziści? Bo z lewej jest elegancki koleś a z prawej skini
Echelon napisał/a:
Musze Cię kurwa zmartwić. Znam dużo osób z obydwu grup jakie wymieniłeś i zauważyłem że raczej dbają o higienę osobistą, ale znam również dużo dresów, którzy zapierdalają w tych samych ciuszkach przez parę dni, ich życie polega na kombinowaniu jarania, albo zrobienie na kimś wała, więc nie mają czasu zahaczyć o prysznic lub coś w ten deseń.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów