Polska vs hammeryka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
'Kurwa mój kumpel popijał kiedyś gorzałem zupką grzybową bo nie było popity ;/
To wódka w kryzysowym greckim kieliszku.
stalowyszczur napisał/a:
@up
Budweiser to nie piwo. Heineken zreszta tez juz nie. Z wielkich marek tylko Calsberg jeszcze jako tako trzyma fason.
Carlsberg?
O kurwa...
I taka właśnie różnica, żaden facet nie wybierze drinka dla pedałów jak w zasięgu kielonek dobrej wódki ^^
Cytat:
koneser sikaczy z logiem z reklam?
Ale nie kumam o co ci biega za bardzo. Z piw to ja preferuje Leszka, Pilznera, a z tanich niemieckie browarki z Lidla sa w pyteczke.
Slonx, napisalem, ze z wielkim marek tylko Calsberg jest jeszcze jako taki pitny. Nie, ze preferuje.
Ten kieliszek ma jakieś egipskie symbole.
البقاء على بعد 100 متر الظهر أو تكونوا بالرصاص
No właśnie. Zrozumiałem, że napisałeś, iż jest pijalny.
I tego właśnie nie rozumiem, bo pijalny nie jest.
De gustibus non est disputandum
1szy drinek przyozdobiony chujowo - przerost formy nad treścią; a kilka lat już za barem stoje.
Z piwek zawsze Piast Wrocławski, szkoda, że robiony w „Bosmanie" pod Szczecinem..
Rrrrwa mać, jakbym wygrał w totka, to bym kupił Browar Piastowski we Wrocławiu i technologie. Genialna lokata funduszu.. Jak przez mgłe, ale pamiętam jeszcze smak Piasta robionego we Wrocku. Teraz Piast i Bosman to to samo piwo z inną etykietą. Łza się w oku kręci;(
Z piwek zawsze Piast Wrocławski, szkoda, że robiony w „Bosmanie" pod Szczecinem..
Rrrrwa mać, jakbym wygrał w totka, to bym kupił Browar Piastowski we Wrocławiu i technologie. Genialna lokata funduszu.. Jak przez mgłe, ale pamiętam jeszcze smak Piasta robionego we Wrocku. Teraz Piast i Bosman to to samo piwo z inną etykietą. Łza się w oku kręci;(
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów