Polska vs hammeryka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Tylko, że w Hameryce te spasłe kurwy wywracają się po 3 puszkach budweisera. Nie ma tam zawodników do picia.
Gorzała lepsza od tych pedodrinów, taka jest subtelna różnica
@up
Budweiser to nie piwo. Heineken zreszta tez juz nie. Z wielkich marek tylko Calsberg jeszcze jako tako trzyma fason.
Budweiser to nie piwo. Heineken zreszta tez juz nie. Z wielkich marek tylko Calsberg jeszcze jako tako trzyma fason.
Bezedura! Jakem prawdziwy polak, siedzę sobie z 0,5 L Żytniej ale, że jestem też otwarty na inne kultury, zapijam ową Żytnią - Biforem tekilowym.
Cytat:
11. Drink "z palemką" (+ różne słomki... owocki... etc...) facet może wypić tylko na tropikalnej plaży... o ile poda mu go supermodelka w toplesie... i kiedy ów drink jest za darmo.
mogli by podpisać pod pierwszym TVN a pod drugim TV TRWAM tak mi się skojarzyło
Wydaje mi się, że ten smakowity drink raczej nie pasuje do USA...
Sok z hamburgiera z polewą keczupową owszem, ale nie tropikalny drink.
A porównywanie USA do Rzeczypospolitej Polskiej jest po prostu nie na miejscu: hamerykanie to głupie cioty
Sok z hamburgiera z polewą keczupową owszem, ale nie tropikalny drink.
A porównywanie USA do Rzeczypospolitej Polskiej jest po prostu nie na miejscu: hamerykanie to głupie cioty
wóda z ogóreczkiem! to jest drink! tylko coś skromnie z tym ogórkiem
— Albert Einstein
Polska to Polska Wódeczka + kiszony ogórek, ładne dziewczyny, rosołek mamy i jakoś się kręci... A co do polityki to szkoda, że Brunon K. ich nie wysadził.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów