📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Chłopakom załączyła się funkcja WinRar. Musieli go trochę ubić żeby do bagażnika się zmieścił.
Mała ta suka...
Tu chłopaki jeszcze panują nad sobą bo to miejsce publiczne.
Zabawa zacznie się na dołku.
-Ernest Hemingway
Zabawa zacznie się na dołku.
Klapki spadły- śmierć
Klapki wsiadły- zatrzymanie
Gościńcem przemierzanym stopami mnogiej rzeszy...
Klapki spadły- śmierć
Klapki wsiadły- zatrzymanie
Ja pierdole, symulują de dasilwy jak piłkarze. Byle plaskacz i drze mordę jakby go żywcem ze skóry obdzierali. Nie wiem czy ci policjanci są tacy głupi, że się na to nabierają i biją słabiej?
To taka ich policyjna sztuczka jak złożyć i włożyć aresztowanego do bagażnika nie siłując się przy tym.
Tam to przestępcy mają przejebane. Policja - wpierdol a potem do więzienia gdzie wytną Ci serce. Konkurencja, utną Ci łeb piłą albo inne chore gówno.
up tylko tam policjanci naprawdę giną i to czesto wiec musza byc bardziej "twardzi"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów