📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chłopakom załączyła się funkcja WinRar. Musieli go trochę ubić żeby do bagażnika się zmieścił.
Mała ta suka...
Tu chłopaki jeszcze panują nad sobą bo to miejsce publiczne.
Zabawa zacznie się na dołku.
Zabawa zacznie się na dołku.
A na dołku skończy się szklaną butelką w dupie
Opłaca im się go wieźć gdziekolwiek? Chyba, że na komisariacie nudno mieli akurat.
Ja pierdole, symulują de dasilwy jak piłkarze. Byle plaskacz i drze mordę jakby go żywcem ze skóry obdzierali. Nie wiem czy ci policjanci są tacy głupi, że się na to nabierają i biją słabiej?
To taka ich policyjna sztuczka jak złożyć i włożyć aresztowanego do bagażnika nie siłując się przy tym.
Tam to przestępcy mają przejebane. Policja - wpierdol a potem do więzienia gdzie wytną Ci serce. Konkurencja, utną Ci łeb piłą albo inne chore gówno.
up tylko tam policjanci naprawdę giną i to czesto wiec musza byc bardziej "twardzi"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów