📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie czaję. Co ma niby osłonięta od wiatru zatoka do zaciągania Hawajki do łózka?
Ciekawe, ciekawe a pan UpUp niech to powoli przesylabizuje to moze zalapie o co biega.
ja mam inny sposób. Mówię "chodź się jebać"
@up: Kolejny mądry. Ahu znaczy kupka, sterta, zbiór, kolekcja, ołtarz. Kupka, kupka, daj na piachu? Ołtarz, ołtarz, daj na piachu? WTF? Może lubisz ruchać ołtarz?
@Darki72: Nie jestem aż tak biegły w hawajskim. Dla mnie honolulu to nadal osłonięta od wiatru zatoka, ewentualnie nazwa stolicy Hawajów. Weź wytłumacz, skoro znasz ten język, bo kurwa nie rozumiem.
@Darki72: Nie jestem aż tak biegły w hawajskim. Dla mnie honolulu to nadal osłonięta od wiatru zatoka, ewentualnie nazwa stolicy Hawajów. Weź wytłumacz, skoro znasz ten język, bo kurwa nie rozumiem.
Boze, widzisz i nie grzmisz... Ho no lulu to sie tlumaczy na "Chodz no spac."
Dziwne. Na wehewehe.org ani w innych słownikach nic o tym nie ma. To jakiś slang?
Tak czy inaczej, dzięki za info. Człowiek nigdy nie przestaje się uczyć.
Tak czy inaczej, dzięki za info. Człowiek nigdy nie przestaje się uczyć.
Do dziecka sie mowi: Idziemy lulu, ululamy Cie. Lulu to spanko. Pozdrawiam
http://wehewehe.org/gsdl2.85/cgi-bin/hdict?a=q&r=1&hs=1&m=-1&o=-1&e=p-11000-00---off-0hdict--00-1----0-10-0---0---0direct-10-ED--4-------0-1lpm--11-en-Zz-1---Zz-1-home---00-3-1-00-0--4----0-0-11-00-0utfZz-8-00&q=lulu&j=p0&af=1&fqf=ED
Szukajka znalazła 11 wyników w 3 różnych słownikach. Nigdzie nie ma wzmianki o "spanku". Najbliżej jest ostatnia definicja.
Dzięki za pozdrowienia.
Szukajka znalazła 11 wyników w 3 różnych słownikach. Nigdzie nie ma wzmianki o "spanku". Najbliżej jest ostatnia definicja.
wehewehe.org napisał/a:
Ewentualnie mogę się zgodzić z taką interpretacją tego znaczenia. Wydaje się ona w miarę logiczna. Jak już mówiłem, nie znam hawajskiego. Nie jestem też humanistą, żeby wiedzieć do jakiego stopnia można nagiąć interpretację.Lulu (lū'-lu), v.
To be still; to be quiet.
Dzięki za pozdrowienia.
Odejdz wreszcie od internetu, komputer nie jest centrum dowodzenia. Znajdz dziewczyne, zrobcie sobie bobaska i moze uslyszysz te zaginione slowo. Jak widzisz ten temat ma prawie 300 piw, wiekszosc osob wiedziala o co chodzi, nie szukajac pol dnia tego slowa w necie. Milego wekkendu zycze wszystkim.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów