Może i sztuczki robi dobre, ale w walentynki to raczej będzie sam.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Może i sztuczki robi dobre, ale w walentynki to raczej będzie sam.
Chyba mu Thor młotem po łbie przejechał.
W ogóle nie ustawiane
Aż mnie ręce opadły na tego klapsa pierdolonego.
Ten ostatni to chyba o pękniętym jeżu myślał .
jakie gówno każdy wie że nawet najwięksi magicy ustawiali swoje sztuczki i kupowali tak zwanych ludzi do pomocy że niby przechodzień. Pierdol się z twoimi sztuczkami zjebie nie wkładajcie tego syfu na sadistic
chuj w dupę walętyłkom
kurwa taki Darren Brown chociaż robi to realistycznie, w niektórych sztuszkach, trikach używa gry słów i jest w tym przekonujący, sugeruje podczas wstępu do sztuczki co "przechodnie" mają podświadomie myśleć itd. tutaj widzimy jakiegoś pedała, który niestety ma jeden problem, słabi akorzy spinają się przed kamerą i wychodzi chujowo a po drugie jak musiałby zamotać by podczas zaczepiania użyć, zasugerować im użycie słowa jeż czy, bank czy ambrozja... chujowy fejk - wiem, kurwa jestem ekspertem.
Stare chińskie przysłowie mówi, że jak nie wiesz co powiedzieć to powiedz stare chińskie przysłowie.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów