Odebranie sobie życia z powodów różnorakich. Przed skokiem następuje przygotowanie się do popełnianego czynu, a następnie lot w kierunku chodnika, na którym dokonuje się zagłada żywota delikwenta. Suka Blat miał chyba na imię bo tak go wołają jak leci.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
A dziwki już by darły jape dobre pół godziny.
A tutaj tylko Ahhh cyka i koniec tematu.
A tutaj tylko Ahhh cyka i koniec tematu.
Naucz się języka polskiego, a dopiero później próbuj pisać poetyckie wstępy, kretynie - autorze.
całkiem niezła praca operatora kamery. brakowało najazdu na truchło i byłby cymesik!
Naucz się języka polskiego, a dopiero później próbuj pisać poetyckie wstępy, kretynie - autorze.
Widzę kolega nowy i pierwszy raz czyta coś od Fantastico. A obelgi zostaw dla siebie. Taki ma styl pisania bo to nie jest kurwa forum polonistyczne tylko forum rozrywkowe i nikomu to nie przeszkadza. Jeśli Twoje zdanie jest odmienne to
Takiego pierdolniecia dawno nie słyszałem ...
Widzę kolega nowy i pierwszy raz czyta coś od Fantastico. A obelgi zostaw dla siebie. Taki ma styl pisania bo to nie jest kurwa forum polonistyczne tylko forum rozrywkowe i nikomu to nie przeszkadza. Jeśli Twoje zdanie jest odmienne to
jak fajnie zabrzmiało ,,forum rozrywkowe,, zwłaszcza pod tematem samobójstwa suki blacz, łap piwko
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów