To całość, więcej nie mam
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
To całość, więcej nie mam
Umyje zęby i będzie jak nowa. W czym problem? Wasze kobiety przed wami też miały kutasy i sperme innych facetów w ustach (a może nawet lizały im dupę) a jakoś się z nimi całujecie
Ja pitole ma harda z tym
bakus1233 napisał/a:
Umyje zęby i będzie jak nowa. W czym problem? Wasze kobiety przed wami też miały kutasy i sperme innych facetów w ustach
Nie miały
przecież nikt z was nie musi jej całować, no chyba ze wierzycie w miłość
Dobra sunday, nie ostrzegłeś to teraz wrzuć filmik jak usunąć żygowiny z głośnika i portów telefonu.
dejmen3 napisał/a:
Nie miały
To że Ci tak mówi, nie znaczy że mówi prawdę. No chyba że jesteś ultra naiwnym i łatwowiernym frajerem
Nie, nie mam dziewczyny
Na harda z tym, nic gorszego tu jeszcze nie widziałem
Putikonto napisał/a:
Jprdl przecież to jadło gówno, lizało jajca i dupy setce kundli... Że też pies się nie brzydzi.
Beka, gdybyś nie widział co odjebal, zapewne byś sam ją jebal i lizal jak ona to robi.
Cytat:
Psiarze tak lubia, psy liżą ich po mordzie a ci ciesza się jak dzieci. Równie dobrze mogliby pozwolic by szczur po nich biegał, tacy syfiarze.
Pierdol się, mam cztery psy i żadnemu nie pozwalam się lizać. Nawet wiedzą, że nie wolno.
Putikonto napisał/a:
Jprdl przecież to jadło gówno, lizało jajca i dupy setce kundli... Że też pies się nie brzydzi.
twoja też lizała jaja i dupe setce kowboji, a ty dalej ja całujesz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów