Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Łapał koty i klasycznie wypalał im oczy lupą. Wtedy działy się cuda, taki kot po wypuszczeniu zdawał się momentami lecieć w powietrzu, wykonywał skoki po kilka metrów i gnal jak opentany. Podobno z psami nie było takiego efektu i opętańczego wycia, jak w przypadku kotów.
Ładnie się bawi z pieskiem. Jednak mój znajomy mial lepszą zabawę. Wprawdzie nie z psem, zaraz wytłumacze dlaczego, ale z kotami.
Łapał koty i klasycznie wypalał im oczy lupą. Wtedy działy się cuda, taki kot po wypuszczeniu zdawał się momentami lecieć w powietrzu, wykonywał skoki po kilka metrów i gnal jak opentany. Podobno z psami nie było takiego efektu i opętańczego wycia, jak w przypadku kotów.
Ładnie się bawi z pieskiem. Jednak mój znajomy mial lepszą zabawę. Wprawdzie nie z psem, zaraz wytłumacze dlaczego, ale z kotami.
Nudne są już te twoje historyjki i potraktuj to jako ostrzeżenie.
fronda.pl/a/wypalal-kotom-oczy-i-obcinal-ogony-sadysta-ujety-w-bialyms...
Nudne są już te twoje historyjki i potraktuj to jako ostrzeżenie.
Go to ewidentnie jara, zostaw zboczeńca :/
Pan poligon to jakiś stary frustrat albo trol. to jest oczywiste ale chciałem Ci przypomnieć ,że ty jarasz się jak biją malutkie dzieci Ty Chory pojebie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów