Tymczasem na siłowni
Tymczasem na siłowni
co to w ogole mialo z tego wyjsc?
Przecież widzisz na filmie
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerCzłowiek to jest jednak słabeusz w świecie zwierząt. Owady są w stanie podnosić ciężary rzędu 300-500% ciężaru swego ciała, a taki szympans jest 1.5x silniejszy niż dorosły człowiek, o gorylu nie wspominając. Kot skacze 5-6X wyżej niż wyższy jest sam kot. Człowiek jak podniesie 80% masy swego ciała to o kurwa, ja jebię!!! Ale my jesteśmy ciency.
Inteligencją za to nadrabiamy Właściwie to nawet szkoda komentować - porównywać owady do ssaka. Porównaj słonia z mrówką i napisz który jest w stanie udźwignąć więcej swojej masy XD
, moze i sa silniejsze ale duzo mniej wytrzymale, na ladzie chyba nie ma stworzenia ktore jest w stanie pokonac dluzszy dystans dziennie
Siłą własnych mieśni - PTAKI
Człowiek to jest jednak słabeusz w świecie zwierząt. Owady są w stanie podnosić ciężary rzędu 300-500% ciężaru swego ciała, a taki szympans jest 1.5x silniejszy niż dorosły człowiek, o gorylu nie wspominając. Kot skacze 5-6X wyżej niż wyższy jest sam kot. Człowiek jak podniesie 80% masy swego ciała to o kurwa, ja jebię!!! Ale my jesteśmy ciency.
Ja pierdole co za idiota to napisał? goryle i szympansy mają zupełnie inny styl życia potrafią wygenerować dużą siłę ale na krótki okres czasu mięśnie człowiek są przystosowane do pracy na małej intensywności przez długi czas, to kwetia ewolucji...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów