Na brudnych klientów (powiększcie od razu, bo chuja widać bez tego)
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Niech suka skończy szkołę, dopiero później się wypowiada na forach
Mouthwash u dziwki? Może jeszcze lubi jak jej klient minete pierdolnie.
".. nie mam zamiaru stracić szacunku do siebie"
Aha czyli pierdolenie się za kasę, nie jest odp. powodem by stracić szacunek do siebie ?
Aha czyli pierdolenie się za kasę, nie jest odp. powodem by stracić szacunek do siebie ?
Tak jakby lizanie czystej dupy dla kasy było mniej uwłaczające...
Deyvid napisał/a:
".. nie mam zamiaru stracić szacunku do siebie"
a potrafisz podać jakiś argument, dlaczego pierdolenie się za kasę powoduje utratę szacunku do siebie, jeśli robi się to z przyjemnością, wybiera się klientów, których się chce i nie jest to żadnym przymusem dla tej osoby?
@~sensymiliana
Potrafię jasne.
Jeśli się szanuje siebie, to nie daje się posuwać tylko dlatego, że ktoś Ci zapłaci za to. Jak to się lubi, to czemu brać za to kasę ? Zawsze może sobie znaleźć, jakiegoś kolegę, przyjaciela, faceta chuj jeden wie co jeszcze z którym to będzie mogła robić i nie brać kasy za to, tak ot dla przyjemności przecież. Nie utraciła byś szacunku do siebie, gdybyś wiedziała, że dajesz się kroić za kasę? Nie odczuwała byś tego, że się po prostu sprzedajesz jak taka zwykła ździra z ulicy? Czy po prostu kasiora ma już tak wielkie znaczenie, że się zapomniało o czymś takim jak godność? Tak ciężko iść zapierdalać do pracy, że trzeba zarabiać własnym dupskiem? Tak ja uważam, nie musisz się ze mną zgadać. Może i jestem staroświecki
Ok a teraz ja mam pytanie, tylko bez urazy. Czy sama coś takiego praktykujesz, że tak bronisz tego ?
Potrafię jasne.
Jeśli się szanuje siebie, to nie daje się posuwać tylko dlatego, że ktoś Ci zapłaci za to. Jak to się lubi, to czemu brać za to kasę ? Zawsze może sobie znaleźć, jakiegoś kolegę, przyjaciela, faceta chuj jeden wie co jeszcze z którym to będzie mogła robić i nie brać kasy za to, tak ot dla przyjemności przecież. Nie utraciła byś szacunku do siebie, gdybyś wiedziała, że dajesz się kroić za kasę? Nie odczuwała byś tego, że się po prostu sprzedajesz jak taka zwykła ździra z ulicy? Czy po prostu kasiora ma już tak wielkie znaczenie, że się zapomniało o czymś takim jak godność? Tak ciężko iść zapierdalać do pracy, że trzeba zarabiać własnym dupskiem? Tak ja uważam, nie musisz się ze mną zgadać. Może i jestem staroświecki
Ok a teraz ja mam pytanie, tylko bez urazy. Czy sama coś takiego praktykujesz, że tak bronisz tego ?
@Deyvid,
ale zapomnijmy na chwilę o słowach ździra, kurwa i dziwka.
Jest kobieta, która robi to co lubi i bierze za to pieniądze- bo dlaczego miałaby tego nie robić, skoro jest taka możliwość? Przyjemność+ kasa to korzystniejsze niż sama przyjemność, a przecież chcemy żyć jak najwygodniej.
W którym momencie traci ta osoba godność? Nie robi niczego wbrew sobie. Nie podałeś żadnego argumentu, piszesz że to złe, bo to złe.
Moja odpowiedź- nie praktykuję tego, uważam że to złe, ale szukam świeckiego argumentu. Jestem protestantką i mam argumenty tylko religijne, lubię mieć zawsze kilka świeckich na zapas, ale nikt pytany o to nie potrafi ich podać
ale zapomnijmy na chwilę o słowach ździra, kurwa i dziwka.
Jest kobieta, która robi to co lubi i bierze za to pieniądze- bo dlaczego miałaby tego nie robić, skoro jest taka możliwość? Przyjemność+ kasa to korzystniejsze niż sama przyjemność, a przecież chcemy żyć jak najwygodniej.
W którym momencie traci ta osoba godność? Nie robi niczego wbrew sobie. Nie podałeś żadnego argumentu, piszesz że to złe, bo to złe.
Moja odpowiedź- nie praktykuję tego, uważam że to złe, ale szukam świeckiego argumentu. Jestem protestantką i mam argumenty tylko religijne, lubię mieć zawsze kilka świeckich na zapas, ale nikt pytany o to nie potrafi ich podać
Samo poczucie ze ktoś Cie rypie w dupsko tylko po to żeby sobie porypać i uważa za szmatę z którą może zrobić co chce nie jest uwłaczające?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów