Polska słuzba zdrowia odnosi wielkie sukcesy w walce z Koronawirusem. Stad podziekowania prosto z ministerstwa.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Dobre serio brawo jarosław jarosław!!!!!
Dobrze ze w tych czasach nie rządzi po
jagielski napisał/a:
Zajebisty jest zolty pasek info
Faktycznie, myśleliśmy że chodzi o napis "PILNE"
ROMANCEF1111 napisał/a:
Oni przynajmniej mieli gotowe procedury:
- Sory taki mamy klimat
- Jeść szczaw i mirabelki
- trzeba było się ubezpieczyć
- zmień pracę weź kredyt
- łączymy się w bulu i nadzieji
- to nie są wasze pieniądze
- piniędzy nima
ROMANCEF1111 napisał/a:
Pewnie zrzucali by na nas wirusa z caracali, byle byśmy tylko mieli gorzej niż niemcy. A teraz kto się zajmie 90-letnimi nazistami? Kto będzie za pół niemieckiej pensji robił na zasiłki dla arabów? Lipa
Stracił mój szacunek, bo głosował za przeprowadzeniem wyborów w maju, w szczycie chińskiej zarazy
od tych sukcesów polskiego rządu to ja już nie trzeźwieje tak świętuje
Jeszcze należą się brawa od ZUSu...
jeszcze przyjdziesz z płaczem tutaj jak sie zarazisz i bedziesz płakał o pomoc. Bóg cie ukarze za taki durny wpis
Swinkwizytor napisał/a:
Jaka jest różnica między pis a po?
pis to złodzieje, a po to.... złodzieje
Tylko pis, to mądrzy złodzieje, bo się dzielą łupem z biednymi
kaziupir napisał/a:
Tylko pis, to mądrzy złodzieje, bo się dzielą łupem z biednymi
Kogo biednym nazywasz. Mnie i moja rodzine, mojego starego który przytula ładną emeryturę, bo nie rozumiem. Pod publiczkę dają żeby było głośno, w rzeczywistości wszyscy na wiejskiej leją na suwerena.
jagielski napisał/a:
Tusk Ci matkę zgwałcił że taką traumę masz?
Ale jak Cię kaczyński w dupę rucha przy zgaszonych świetle to nie widzisz ważne ze 500 plus w gębę dostajesz, a babci trochę grosiaków dorzucą, to chodzisz zadowolony i dupa nie boli. Ważne że możesz wygodnie usiąść przed telewizorkiem, słysząc jakich dziś sukcesów "Twoi" dokonali, i czujesz te rozpierającą dumę, że to dzięki Tobie, te zdradzieckie szumowiny od władzy głosem odsunąłeś.
Pięknie, cieszę się Twoim szczesciem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów