📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
z tym samochodem to już fake jakiś musi być , to nie mozliwe
thx cpt. Obvious
Jak się przyjrzeć to przy rzucie tego w zielonej koszulce zanim okulary dolecą do twarzy tego drugiego można zauważyć małą przerwę ... najbardziej to widać wg mnie przy windzie O.o
śmierdzi mi fejkiem
śmierdzi mi fejkiem
to nie fejk! oni są magikami :O
jezu to to samo co z tymi rzutami do kosza... nawet byl filmik pokazujacy jak sie to montuje, neistety nie moge znalezc
ostatni kiedy to wrzucili (TAK KURWA BYŁO) był filmik wyjaśniający...
Akcja z samochodem to jest zrobiona puszczajac obraz do tylu, zatrzymajcie sobie na 1:18 ewidentnie widac ze zanim mu okulary wyladowaly na nosie to wlosy sie wyraznie odchylily czyli patrzac po kolejnosci jechali do tylu, byl jakis sznurek ktory pewnie zostal poprzez adobe after effect wymazany, nagle facio ciagne za okulay gdzie sznurek byl przymocowany do prawej czesci okularow dlatego mu wlosy odchylilo z prawej strony. Przy akcji z mostem widac wyraznie przerwe - FAKE
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów