Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ja bym się nie przyznawał na twoim miejscu,
bo jesteś pizdą
jeszcze fejkową
bo nie wierzę w ten opis
solltys
ja bym się nie przyznawał na twoim miejscu,
bo jesteś pizdą
jeszcze fejkową
bo nie wierzę w ten opis
Rozumiem że ty z tych co spuszczają głowę gdy ktoś pokazuje ci palec?
@up a co Ty kurwa w gimnazjum jesteś że się palcami przejmujesz?
Po 1 to było ładnych kilka lat temu a po 2, mam od urodzenia jakąś niechęć do cwaniactwa. No po prostu taka przypadłość że ciężko mi przejść obojętnie gdy ktoś rucha mi dziewczynę i jeszcze ze mnie drwi ale może zbyt poważnie traktuje pewne rzeczy, w końcu na sadolu sami ruchacze zmieniający dziewczyny co tydzień.
Myślę ze sprawa nie jest taka oczywista i nie ma co bronic ani jednej ani drugiej strony. Przykład? Proszę z mojego życia, moja była dziewczyna znalazła sobie jakiegoś macho który to skakał do mnie i z uśmiechem na mordzie pokazywał mi środkowy palec od niej z sypialni gdy przyjechałem, odpuściłem, pojechałem do domu bo i tak nic nie mogłem zrobić, przecież nie będę się na siłę dobijał aby wejść do środka jak idiota, i jak w sumie mógłbym mieć w chuju ją i jej macho ale nie będzie mi pajac wyskakiwał z palcami (fakt głupie ale uwierzcie gdy jakieś frajer właśnie skończył pukać dziewczynę z która bądź co bądź byliście i coś do niej czuliście i pokazuje wam z głupim uśmieszkiem środkowy palec to sami mieli byście ochotę mu wyjebać, a że laska pusta to inna sprawa) więc przyjechałem do niej z zaskoczenia innego dnia i akurat w tym samym czasie i on do niej przyjechał, nie wdawałem się gadkę, tez miał ręce w kieszeni i dostał po mordzie więc jakby wyciąć tylko mały fragment z samego zajścia wyglądało by to podobnie jak na filmiku jednak pamiętajcie, za nic się nie dostaje a jak na filmiku jest 2 gości i laska to można łatwo się domyślić o co mogło pójść.
Kurwa pamiętam jakby to było wczoraj
Po 1 to było ładnych kilka lat temu a po 2, mam od urodzenia jakąś niechęć do cwaniactwa. No po prostu taka przypadłość że ciężko mi przejść obojętnie gdy ktoś rucha mi dziewczynę i jeszcze ze mnie drwi ale może zbyt poważnie traktuje pewne rzeczy, w końcu na sadolu sami ruchacze zmieniający dziewczyny co tydzień.
ty się lepiej ciesz że tego palca w dupę ci go nie wsadził, a jeśli to co opisujesz jest prawdą, to nawet nie będę komentować, menszczyzno
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów