Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Halman ile Ty masz lat? ... Jutro masz apel czy kiedy?
informacja kosztuje
i nie ma piwa
I kurwa ledwo ktoś coś wrzuci już halman leci z komentarzem, byle.co byle mordę otworzyć. Zebrzesz o te piwa jak pojebany jak.sie Tobie przyjrzeć to Ty kurwa 20h/24 tu siedzisz i pierdolisz jakieś smuty pod wrzucamy. Mógłbyś się ograniczyć do wrzucania filmów, bo kurwa konia w spokoju zwalić nie można bo zaraz mi z lodówki wyskoczysz
konia w spokoju zwalić nie można bo zaraz mi z lodówki wyskoczysz
opowiem ci dowcip; robdemay miał manię prześladowczą, wszędzie widział Halmana, nawet lodówkę bał się otworzyć... w końcu zebrał sie w sobie i poszedł do psychiatry... a psychiatra też Halman
I kurwa ledwo ktoś coś wrzuci już halman leci z komentarzem, byle.co byle mordę otworzyć. Zebrzesz o te piwa jak pojebany jak.sie Tobie przyjrzeć to Ty kurwa 20h/24 tu siedzisz i pierdolisz jakieś smuty pod wrzucamy. Mógłbyś się ograniczyć do wrzucania filmów, bo kurwa konia w spokoju zwalić nie można bo zaraz mi z lodówki wyskoczysz
Bo on jak rasowy polityk, nieważne co o Tobie mówią, ważne żeby nazwisko głośno i poprawnie wymawiali.
Hahaha dobre , z lodowki Halman ci z piwkiem wyskoczy haha
Halman ile Ty masz lat? Przecież Ty dzbanie z tego sadola nie schodzisz? Jutro masz apel czy kiedy?
Iczego się czepiasz sie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów