📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Czyli pedalskie macanki z efektami.
I will wear you like a condom.
Tam to pokaż, będą buźki z przerażenia zaciskać aż im się druciaki pozakleszczają
Zjazd poprzebieranych i umalowanych chłopco-dziewcząt na spęd anime jeszcze się nie zaczął.
Tam to pokaż, będą buźki z przerażenia zaciskać aż im się druciaki pozakleszczają
Ej no zajebiste całkiem
Po pol minuty wyłączyłem, szkoda czasu na taką qpę.
Ppddaj sie bieżnikowaniu kory mózgowej bo masz wielki "nagar". A wstawki takie wrzucaj na tiktok
Ppddaj sie bieżnikowaniu kory mózgowej bo masz wielki "nagar". A wstawki takie wrzucaj na tiktok
cesarz1982 napisał/a:
Wiz Khalifa to doklejony.
TRQPL napisał/a:
Czyli pedalskie macanki z efektami.
cos ty za duzo z tymi macankami , moze gdzie pedal jestes? mamy zapytaj
cesarz1982 napisał/a:
powiedzial ten co caly czas na leb dostaje
za grosz harakteru
z czarnuchami w szeregu powinienes stac
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów