📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
lepiej usun ten film, bo jak Kim dowie sie, ze sie z niego smiejemy w Polsce to zrzuci na nas bombe atomowa :o chociaz sadol jest na francuskim serwerze to moze omylkowo wysadzi zabojadow
zajebiste beczka piwska za to
taka ciekawostka:
Syn Kima studiował w Warszawie
Syn Kima studiował w Warszawie
:/ Szkoda ze niema tutaj takiego czegoś, jak zabieranie piw za popierdolone filmy.
@dgman
szkoda ze nie da się usuwać czyjegoś konta za popierdolone komentarze...
szkoda ze nie da się usuwać czyjegoś konta za popierdolone komentarze...
Gdyby nie ten szwabski ...
ehh znów ten barbarzyński język -.-
Kurwa mać dajcie już spokój z tymi swoimi popierdolonymi komentarzami w stylu "ale dałbym minusa, zabrał piwo". To nie jebane demotywatory gdzie dzieci mogą sobie minusować co chcą bo akurat im, wielkim znawcom żartów, się nie spodobało. Jest zajebisty filmik, pod nim komentarze "suchar/odjął bym piwo" a film i tak 600 piw zdobywa.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów