📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
mały coś ukradł i może matka myślała że zaraz wyszyscy pomyślą oo ze złodziejskeigo domu i dała wpierdol. Co jednak nie jest adekwatne do czynu bo to nieświadome dziecko nie wie co to kradzież ale z jednej strony właśnie nikt inny jak matka czy ojciec powinni oduczać takiego zachowania, a jak to już kwestia rodzicielstwa
nie wiem czy ktoś kojarzy ten sklep, aczkolwiek był już filmik z
kolesiem próbującym przeskoczyć przez łańcuch. co pociąga za sobą parę elementów z otoczenia.
a sam filmik ukazuję patologie dzisiejszego społeczeństwa.
kolesiem próbującym przeskoczyć przez łańcuch. co pociąga za sobą parę elementów z otoczenia.
a sam filmik ukazuję patologie dzisiejszego społeczeństwa.
pierwszy raz widze prawidłowo ocenzurowany film gdzie ukrywa się twarz poszkodowanego a winnego pokazuje!
kobe89 napisał/a:
Nie kumam jak oglądacie rozwydrzone dzieciaki to mówicie: to jest efekt bezstresowego wychowania, a jak widzicie kobietę która szarpie dziecko bo pewnie jej nerwy puściły to wyzywacie ją od najgorszych. Chodzi o to że dzieciaki są czasami wkurwiające i nie docierają do nich słowne instrukcje dlatego wtedy ręka wchodzi do akcji i tyle proste
No jasne najlepiej mu z bejsbola wyjechać bo dzieciaki są wkurwiające. Idź się człowieku lecz. Jak wychowasz dziecko tak masz.I tak, będą wszyscy od najgorszych wyzywać bo to nie jest normalne postępowanie normalnego człowieka. Przylać w dupsko ok rozumiem - ale to? Widać tylko że matka kompletnie nie radzi sobie z dzieckiem...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów