📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
I hyc od podłogę ...
Pewnie się zestresowała, że na lekcję nie zdąży.
I bardzo dobrze że nie chcieli oddać jej dziecka, bo skoro przy ludziach nie wahała się dziecku zrobić krzywdy to co dopiero dzieje się w czterech ścianach jej domu... A policjanci powinni kurwę skatować, tak zachowawczo by wiedziała co to ból... Tak czy siak dziwne że w Rosji nikt jej nie wypierdolił z partyzanta za takie zachowanie
ja bym odrazu szmacie z buta w morde dal i sie zapytal czy jej milo a pozniej poprawil.
wzialbym dziecko i zaniosl na policje.
wzialbym dziecko i zaniosl na policje.
Nie kumam jak oglądacie rozwydrzone dzieciaki to mówicie: to jest efekt bezstresowego wychowania, a jak widzicie kobietę która szarpie dziecko bo pewnie jej nerwy puściły to wyzywacie ją od najgorszych. Chodzi o to że dzieciaki są czasami wkurwiające i nie docierają do nich słowne instrukcje dlatego wtedy ręka wchodzi do akcji i tyle proste
Dzieciaki są wkurwiające. Sama mam syna, mniej więcej w wieku tego chłopca ale wiecie co? Jak dokucza to z jakiegoś powodu. Dzieci się nudzą w sklepach, dajesz takiemu zajęcie w postaci zabawki zabranej z domu albo poważne zadanie typu: "masz, jesteś już duży, więc nieś chleb, bo to najbardziej potrzebna rzecz w domu". Dzieci nie nadają się na długie zakupy, a ktoś kto nie ma do nich cierpliwości powinien nauczyć się jak się zakłada gumki i tyle. Nie ma znaczenia, że ją wkurwiał, przegięła pałę.
Brawo za reakcję kobiety obok. Nie oddałabym jej dziecka, ale zareagowała i dzięki jej za to!
Brawo za reakcję kobiety obok. Nie oddałabym jej dziecka, ale zareagowała i dzięki jej za to!
Wpadłbym w nią jak w kręgle .Kurwisko jebane zamurować w piwnicy na miesiąc karmiąc stolcem .Nie chciała dzieciaka mogła myśleć suka bladz.
Rozumiem dać po łapach, rozumiem nakrzyczeć na dziecko, wiele rzeczy mogę przeboleć ale za ten kopniak w 01:39 to franca powinna mieć ryj przefasonowany.
dzieciak, zwłaszcza mały, bardzo szybko się nudzi. czy to w sklepie, czy w kościele, czy gdziekolwiek indziej, gdzie nie ma zajęcia.
i to nie jest wina dzieciaka, że mu nudno, że narzeka lub próbuje wykombinować sobie jakieś zajęcie - bawiąc się, co mu wpadnie w ręce, śpiewając, gadając po swojemu, czy po prostu wiercąc się i oglądając na wszystkie strony w poszukiwaniu ciekawych rzeczy.
patrze mając w pamięci takie spędy, które widziałem co niedziela w kościele. dzieciarnia w wieku wczesnoszkolnym (podstawówkowym) stłoczona pod ołtarzem musi stać na baczność, ze złożonymi do modlitwy rękoma, bez obracania się, bez siadania, bez rozmawiania, po prostu jak maszyna. A dzieciarnia w wieku "ledwo chodzącym" z nudów sobie "chodzi" po całym kościele.
a potem dostają karę w domu za złe zachowanie, za "łobuzerkę". Tylko, że takie małe brzdące nie mogą z racji swojego wieku chociażby być określani mianem łobuza, bo łobuz to zdaje się osobnik, który świadomie łamie jakieś (nie)pisane reguły. A mały dzieciak, który ledwo co nauczył się chodzić,to jednak nie ma zbyt dużego pojęcia o świecie, zwłaszcza o panujących w nim regułach.
Kara jest chyba bardziej za to, że "co ludzie powiedzo*", że będzie wstyd, bo adamiakowa też ma dziecko w wieku naszego i ona się szczyci, że jej dzieci wiecznie jak w zegarku, a nasz taki bez kultury, a przecież to ujma na naszym honorze, żeby być gorzej sytuowanym w hierarchii społecznej niż adamiakowa i jej dzieciarnia.
ot taka debilna rywalizacja na linii dorosłych kosztem dzieci.
*pisownia specjalna
i to nie jest wina dzieciaka, że mu nudno, że narzeka lub próbuje wykombinować sobie jakieś zajęcie - bawiąc się, co mu wpadnie w ręce, śpiewając, gadając po swojemu, czy po prostu wiercąc się i oglądając na wszystkie strony w poszukiwaniu ciekawych rzeczy.
patrze mając w pamięci takie spędy, które widziałem co niedziela w kościele. dzieciarnia w wieku wczesnoszkolnym (podstawówkowym) stłoczona pod ołtarzem musi stać na baczność, ze złożonymi do modlitwy rękoma, bez obracania się, bez siadania, bez rozmawiania, po prostu jak maszyna. A dzieciarnia w wieku "ledwo chodzącym" z nudów sobie "chodzi" po całym kościele.
a potem dostają karę w domu za złe zachowanie, za "łobuzerkę". Tylko, że takie małe brzdące nie mogą z racji swojego wieku chociażby być określani mianem łobuza, bo łobuz to zdaje się osobnik, który świadomie łamie jakieś (nie)pisane reguły. A mały dzieciak, który ledwo co nauczył się chodzić,to jednak nie ma zbyt dużego pojęcia o świecie, zwłaszcza o panujących w nim regułach.
Kara jest chyba bardziej za to, że "co ludzie powiedzo*", że będzie wstyd, bo adamiakowa też ma dziecko w wieku naszego i ona się szczyci, że jej dzieci wiecznie jak w zegarku, a nasz taki bez kultury, a przecież to ujma na naszym honorze, żeby być gorzej sytuowanym w hierarchii społecznej niż adamiakowa i jej dzieciarnia.
ot taka debilna rywalizacja na linii dorosłych kosztem dzieci.
*pisownia specjalna
a pierdolenie, dobrze ze mu jebła, histerie nakurwiał, to dostał gówniarz, jebac jebac pzpn pzpn pzpn jebac jebac pzpn pzpn pzpn
Matka? Jaka matka? To zwykła kurwa jest! Ukrzyżować takie kurwisko to za mało!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów