📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
coś tu nie gra
gość z filmiku to czituch nie dość że wykorzystuje bugi to gra na przerobionej wersji mariana
mam 3 pegazy i nie zawacham się ich użyć w tym 2 prawdziwe
mam 3 pegazy i nie zawacham się ich użyć w tym 2 prawdziwe
Właśnie o to chodzi w tym filmiku, że gość pokazuje te błędy, a nie że czituje -.- Czytać pierwsze zdanie nad filmikiem.
sa takie rzeczy na tym świecie o których filozofom się nie śniło...
napewno nie ciupał w to na pegasusie bo joysticki na taki hardcore nie pozwalacją
W 2 rundzie by mu się rozsypał.
napewno nie ciupał w to na pegasusie bo joysticki na taki hardcore nie pozwalacją
W 2 rundzie by mu się rozsypał.
pff Chuck Norris tą gre rozwala w pół minuty
co do gościa z tych 3 filmików wydaje mi sie , że wykorzystuje w większości bugi w grze, przechodzenie przez ściany można było bez problemu ogarnąć ; )
co do gościa z tych 3 filmików wydaje mi sie , że wykorzystuje w większości bugi w grze, przechodzenie przez ściany można było bez problemu ogarnąć ; )
To nie człowiek gra tylko bot. Całe przejście jest zaskryptowane. Autor chciał tylko pokazać jakie są bugi w grze.
mario dotarł wresszcie do chin?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów