📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Tej głupiej białej cipie też powinni dojebać za darcie pizdy i puszczanie się z czarnuchem.
miałem nadzieję, że tamtemu będzie jednak próbował wpierdolić i dostanie wpierdol jeszcze raz haha
jak ja nienawidzę kiedy jakaś pizda tak wrzeszczy i broni swojego chłoptasia który wcześniej zaczął się rzucać
Smieszą mnie takie sytuacje, gdzie koleś dostaje po mordzie i twardo przez swoja laske napiera na przeciwnika
Wy chyba kurwa jesteście jebanymi daltonistami, ja widzę murzyna tylko w 1:48, którego mina świetnie podsumowuje sytuację, a ten w czarnej koszulce to jakiś latynos/cygan/inny brud albo po prostu się opalił mocno
a poza tym ta biała fajna dupeczka propsy dla bruda i wygimnastykowana 1:25 jak widać
a poza tym ta biała fajna dupeczka propsy dla bruda i wygimnastykowana 1:25 jak widać
Analkonda napisał/a:
Tej głupiej białej cipie też powinni dojebać za darcie pizdy i puszczanie się z czarnuchem.
Jak na moje to powinni ją odjebać, żeby się AIDS nie rozprzestrzeniał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów