📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
@up... yyy super produkcja?
Olszu, a co ja kurwa gluchy jestem ze nie wiem co powiedzial kurwa? Na chuj przepisujesz ten cholerny tekst?
Nikoseq, niby prawda ale wiesz np. "Ale łurwał" "Jestem hardkorem" czy "Kadetem tera" , "kurwa moje pole" "niech ginie" i setki innych też są powtarzane
A co to kurwa jest za strona Sadisitc czy demoty ? To że są powtarzane to nie znaczy ze ty też muszisz powtarazć
w sumie fajnie bylo chociaz film mega chujowy
@up, po pierwsze, te "pedalskie" uwagi były jak najbardziej słuszne.
Po drugie, umrzyj. Ten film i osoby, którym się podobał, możesz zabrać ze sobą.
Po drugie, umrzyj. Ten film i osoby, którym się podobał, możesz zabrać ze sobą.
@zoom123, a kiego chuja pedalskie? To że jeden z najbardziej chujowych polskich filmów dorównujący poziomem chujostwa "Ryśiowi" mi się nie podobał to widzisz w tym coś pedalskiego?? Pedalskie to może być to, że ktoś się tym filmem jara tylko z tego powodu że ktoś tam powiedział "kurwa". Co ty masz 13 lat, że każdy film w którym ktoś mięsem rzuci jest dla ciebie dobry?? Dorośnij.
Według mnie zajebisty komentarz, powino sie jebac tych aktorow, a niie potem wypierdalaja takich niedojebow na M jak milosc, na wspolnej czy inne gowno. Poslskie filmy TO JEDEN WIELKI CHUJ !
Tak jak jaranie sie japonia.
Tak jak jaranie sie japonia.
No co za chuj,Janosika w dupe kopie!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów