Dla mieszkańców bliskiego wschodu taka technologia na pewno nie robi wrażenia
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Dobre i nawet fajnie wyszło !
Fajne.
Ludzie z pomysłem i pasja.
Ale i tak zaraz znajdzie sie gimbus który zacznie narzekac ze on tak robi na codzien, albo ze zrobilby to lepiej.
Eh.
Ludzie z pomysłem i pasja.
Ale i tak zaraz znajdzie sie gimbus który zacznie narzekac ze on tak robi na codzien, albo ze zrobilby to lepiej.
Eh.
Czekamy na odpowiedź azjatów, z myślą zasady że w Azji znajdzie się żółtek który zrobi to dwa razy lepiej i dwa razy efektowniej.
syrus napisał/a:
Czekamy na odpowiedź azjatów, z myślą zasady że w Azji znajdzie się żółtek który zrobi to dwa razy lepiej i dwa razy efektowniej.
i dwa razy taniej
ale to już jest zrobione przez azjatę...
Modern Warfare 2 jak sie patrzy, dokladna parodia przedstawiajaca wszystkie bolaczki tej gry :d
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów